Τελεσίγραφο Πούτιν στο Ρωσικό Στρατό: Τις 3 επόμενες εβδομάδες να έχετε καταλάβει όλο το Λουχάνσκ

Στα τέλη Ιανουαρίου σας είχαμε πει πως ήταν στα σκαριά μεγάλη κλίμακα Ρωσική επίθεση για τις 24 Φεβρουαρίου. Είχαμε επισημάνει ότι ο Πούτιν το επόμενο χρονικό διάστημα θα επιτείνει τη δράση του Ρωσικού στρατού με στόχο να βρεί αδύνατα σημεία της Ουκρανικής άμυνας, προκειμένου, να διατάξει μεγάλης κλίμακας επίθεση με στόχο την κατάρρευση του μετώπου, την περικύκλωση και συντριβή των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Η εκτίμησή μας φαίνεται να επαληθεύεται πλήρως από την Υπηρεσία Πληροφοριών της Ουκρανίας (GUR), η οποία σύμφωνα δήλωσε χθές ότι οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας έχουν λάβει προθεσμία που απέχει μόλις τρεις εβδομάδες για να πάρουν τον πλήρη έλεγχο της περιφέρειας Λουχάνσκ της Ουκρανίας.

«Πριν από τις εκλογές, θέλουν να φτάσουν τουλάχιστον στα διοικητικά σύνορα της Περιφέρειας Λουχάνσκ», δήλωσε ο Σκίμιτσκι στο Interfax-Urkaine. «Να έχω τουλάχιστον κάποια επιτυχία, κάτι σαν την Avdiivka, ίσως κάπου αλλού σε κάποιο άλλο μέτωπο». Και συνέχισε: "Υπάρχουν βασικά σημεία: οι πόλεις Kupyansk, Lyman και Avdiivka."

Περισσότερα βίντεο στο Pentapostagma TV: https://www.youtube.com/channel/UCdsoNzPCkE9OpUTkOobHWUg

Follow Pentapostagma on Google news Google News