Armed Conflicts
Updated at:

Αποκάλυψη- Ίχνη ουκρανικού α/α πυραύλου κατά IL-76;-Ρώσος αξιωματούχος: Οι Ουκρανοί είναι ακραίοι και ηλίθιοι αφού έριξαν το αεροσκάφος (Βίντεο)

Ίχνη από έκρηξη πυραύλου στον ουρανό πάνω από το Μπιέλγκοραντ με κατεύθυνση το Il-76, αποκαλύπτουν ρωσικά κοινωνικά δίκτυα θεωρώντας ως έγκλημα από την πλευρά των Ουκρανών, ενώ το Κίεβο επιστρέφει την κατηγορία λέγοντας ότι Ρώσοι μετέφεραν S-300.

Η ουσία είναι ότι υπάρχει συσκότιση στο θέμα αυτό και αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες. 

“Το αεροσκάφος IL-76 χρησιμοποιούνταν συνεχώς για την παράδοση αιχμαλώτων, έτσι πετούσε χωρίς προφυλάξεις, χρησιμοποιώντας ένα κλειστό αεροδρόμιο”, αναφέρουν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

Πληροφορίες φέρουν τους Ρώσους πιλότους να σώζουν την τελευταία στιγμή το χωριό Γιαμπλόνοβο, ρίχνοντας το μεταγωγικό αεροσκάφος σε χωράφι.

CONTINUE READING


Το ρωσικό στρατιωτικό μεταγωγικό αεροσκάφος IL-76 συνετρίβη σήμερα στην περιοχή Μπέλγκοροντ, και σε αυτό βρίσκονταν 65 αιχμάλωτοι στρατιωτικοί των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Έξαλλος ο επικεφαλής της επιτροπής Άμυνας της Δούμας βρίζει τους Ουκρανούς

Ο επικεφαλής της Επιτροπής Άμυνας της Κρατικής Δούμας, Αντρέι Καρταπόλοφ, δήλωσε ότι το καθεστώς του Κιέβου ειδοποιήθηκε πώς θα παραδίδονταν κρατούμενοι των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή του Μπέλγκοροντ.

Έτσι απογειώθηκε ένα ακόμη αεροσκάφος IL-76 με 80 αιχμαλώτους, το οποίο καταρίφθηκε” είπε  ο βουλευτής.
Ο Καρταπόλοφ σημείωσε ότι το αεροσκάφος καταρρίφθηκε από τρεις πυραύλους Patriot ή Iris-T.

“Μετά τη συντριβή του IL-76 στην περιοχή του Μπέλγκοροντ, οι ανταλλαγές κρατουμένων μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας προφανώς θα τεθούν σε παύση”, ανέφερε ο Καρταπόλωφ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις κατέρριψαν σκόπιμα ένα αεροπλάνο με δικούς τους αιχμαλώτους πολέμου για να κατηγορήσουν τη Ρωσία για αυτό.

Οι χειριστές του ουκρανικού συστήματος αεράμυνας γνώριζαν πού πετούσε το αεροπλάνο και δεν μπορούσαν να το μπερδέψουν με κανέναν άλλο στόχο.

Οι πιλότοι του Il-76 που συνετρίβη στην περιοχή Belgorod έριξαν το μεταγωγικό αεροσκάφος σε χωράφι, οπότε το χωριό Γιαμπλόνοβο δεν υπέστη ζημιές

Ο τοπικός ιερέας Γκεώργκυ Μποροβίκοφ ανέφερε στο RT: «Τους υποκλίνομαι. Θα προσευχηθούμε για αυτούς. Υπάρχει ένα σχολείο κοντά, τα παιδιά ήταν μέσα. [Τώρα στο χωριό] όλα είναι αποκλεισμένα, δεν μπορείς να πας εκεί».

Ο Ρώσος Συνταγματάρχης, επικεφαλής των αντιαεροπορικών πυραυλικών δυνάμεων  2007−2009 Σεργκέι Χατίλεφ είπε ότι τα πραγματικά αίτια θα βγουν αργότερα μετά από ενδελεχή έρευνα.

“Ωστόσο, το Κίεβο είχε προειδοποιηθεί για το ρωσικό μεταγωγικό αεροσκάφος.Αυτό για άλλη μια φορά δείχνει ότι οι Ουκρανοί δεν έκαναν τίποτα για να σώσουν την κατάσταση.

Κάθε μέρα 250-300 Ουκρανοί στρατιώτες πεθαίνουν στο μέτωπο, και  ο εξοπλισμός τους καταστρέφεται.
Τους αξιωματούχους στο Κίεβο του νοιάζει όμως πώς θα πάρουν χρήματα από τη Δύση, διότι  αυτό είναι το ζουμί για αυτούς. Πώς να αντιδράσουμε σε αυτό; Είναι ηλίθιοι, τι άλλο να πω»
, τόνισε ο Χατύλεφ.

Ρώσοι και Ουκρανοί αλληλοκατηγορούνται για κάτι που για να μάθουμε τιο έγινε θα πρέπει να υπάρξει ανεξάρτητη έρευνα, κάτι που δεν πρόκειται να δούμε στγν Ανατολική Ουκρανία πιθανότατα ποτέ.  

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR