Έρμαιο των ορέξεων του Πούτιν το Κίεβο: Έχουν ξεμείνει από πυραύλους για Patriot, IRIS-T και HIMARS

Η Ρωσία πιθανότατα προσπαθεί να αναγκάσει την Ουκρανία να σπαταλήσει πολύτιμα πυρομαχικά των συστημάτων αεράμυνας Patriot, αφού χωρίς την προστασία που παρέχουν αυτά τα συστήματα αεράμυνας, οι πυραυλικές δυνάμεις των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, χωρίς φόβο αναχαίτισης, μπορούν να προκαλέσουν πολύ μεγαλύτερη ζημιά στις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις, αναφέρει Ρωσικό ΜΜΕ.

Στις 27 Δεκεμβρίου, η Ουάσιγκτον ανακοίνωσε το τελευταίο πακέτο στρατιωτικής υποστήριξης για τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις ύψους 250 εκατομμυρίων δολαρίων. Περιλάμβανε πυραύλους για εκτοξευτές NASAMS και άλλα εξαρτήματα για συστήματα αεράμυνας, πυρομαχικά για HIMARS κ.λπ.

Κλείνοντας να πούμε ότι εμείς προφητικά σε βίντεο μας εδώ και 8 μήνες, με τίτλο: "Η Ουκρανία ξόδεψε το 6% της ετήσιας παραγωγής Patriot σε 120 δτρλ! Καμπανάκι στα ελληνικά επιτελεία", είχαμε επισημάνει το πρόβλημα μελλοντικής έλλειψης πυραύλων Patriot που θα παρουσιαστεί, συστήνοντας όπως η χώρα μας προβεί από τώρα στην εξασφάλιση επιπρόσθετων πυραύλων Patriot ως απόθεμα είτε από τις ΗΠΑ, είτε βάσει συμφωνίας από χώρες της ΕΕ, καθώς και λοιπές χώρες που διαθέτουν επίσης το υπόψιν αντιαεροπορικό σύστημα.

Περισσότερα βίντεο στο Pentapostagma TV: https://www.youtube.com/channel/UCdsoNzPCkE9OpUTkOobHWUg

Follow Pentapostagma on Google news Google News