Armed Conflicts
Updated at:

Σοκ με βίντεο με μικρά παιδιά του Ισραήλ-Έλληνας ειδικός: Τρία τουρκικά μεταγωγικά μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια ή όπλα στην Χαμάς;

Γροθιά στο στομάχι του πολιτισμένου κόσμου είναι οι αλλεπάλληλες κινήσεις της Παλαιστινιακής οργάνωσης, η οποία σπάει τα ρεκόρ βαρβαρότητας το ένα μετά το άλλο, σε μια προσπάθεια να ξεσηκώσει όλον τον Μουσουλμανικό κόσμο.

Τα λόγια είναι περιττά μετά την δημοσιοποίηση βίντεο με μικρά παιδιά από την τρομοκρατική οργάνωση της Χαμάς, σε μια προσπάθεια να εκβιαστεί η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Ισραήλ.

Οι Ισραηλινοί όμηροι είναι πιθανό να εκτελεστούν και να μετακινηθούν και θα είναι πολύ απίθανο μια ισραηλινή δύναμη να μπει και να απελευθερώσει τους ομήρους χωρίς να υποστούν σημαντικές απώλειες, είτε από ομήρους είτε από δικούς τους άνδρες.

Για αυτό και παίζουν οι Ακραίοι Ισλαμιστές με τον πολιτισμένο κόσμο και κυρίως με το μυαλό εκατομμυρίων Ανθρώπων, ειδικά μετά την αιφνιδιαστική επίθεση Τσετσένου εξτρεμιστή στην Γαλλία.

Η τουρκική βοήθεια στην Χαμάς με Μεταγωγικά αεροσκάφη υποκρύπτει παράδοση οπλισμού-πυρομαχικών;

 

Τα τουρκικά μεταγωγικά αεροσκάφη μεταφέρουν όπλα και πυρομαχικά για τους τρομοκράτες της Χαμάς;

Αυτό το ερώτημα έκανε ο Έλληνας ειδικός Ν.Μιχαηλίδης, μαζί με χιλιάδες άλλους εντός και εκτός χώρας, για το καθεστώς Ερντογάν.

Με δεδομένη την ισραηλινή χερσαία εισβολή από 200 και πλέον χιλιάδες Ισραηλινούς Στρατιώτες και την διακοπή ρεύματος, νερού κά, τα χιλιάδες μέλη της οργάνωσης της Χαμάς, θα έχουν ανάγκη χιλιάδες φάρμακα, γάζες, ορούς, αλλά πιο πολύ θα έχουν ανάγκη πυρομαχικά ακριβείας, όπλα και αντιαρματικούς πυραύλους.

Ο Ερντογάν με την εκδήλωση της πλήρους απομόνωσης της Γάζας από το Ισραήλ, έσπευσε πρώτος να ανακοινώσει ότι θα στείλει βοήθεια με πολεμικά πλοία, ενώ άμεσα έστειλε C-130, στην Αίγυπτο για να δοθεί ανθρωπιστική βοήθεια στους Παλαιστινίους.

Ο ίδιος τόνισε ότι " Εμείς στέλνουμε ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα και οι ΗΠΑ στέλνουν αεροπλανοφόρα".

«Ενώ βιώναμε τις αρνητικές επιπτώσεις του πολέμου Ουκρανίας-Ρωσίας, τα γεγονότα μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης αύξησαν ακόμη περισσότερο την ανησυχία μας. Απευθύνω έκκληση σε ολόκληρο τον κόσμο: Η διακοπή της παροχής νερού, ηλεκτρικού ρεύματος και τροφίμων σε 2 εκατομμύρια ανθρώπους που βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε ακτίνα 360 χιλιομέτρων αποτελεί παραβίαση των πιο βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Η τιμωρία του λαού της Γάζας θα προκαλέσει περισσότερα δάκρυα» είπε ο Τούρκος πρόεδρος μεταξύ άλλων.

Εκτός από την προσπάθεια ανάδειξης ενός ρόλου “ηγεμόνα”, οι Τούρκοι πολύ πιθανό να παρέδωσαν μικρούς αντιαρματικούς πυραύλους για τα  ισραηλινά άρματα μάχης MERKAVA και πυρομαχικά για αυτόματα όπλα, συν χειροβομβίδες κά.

Η Τουρκία έχει αποστείλει Τρία πακέτα ανθρωπιστικής βοήθειας αεροπορικώς μέσω Αιγύπτου στην Παλαιστίνη.Δεν υπάρχει κανένας σώφρων που να θεωρεί ότι αυτή είναι  “καθαρή” ανθρωπιστική βοήθεια και μόνο.

 

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR