Χάθηκαν αρκετοί τόνοι πυρομαχικών για τους Ουκρανούς μετά από ρωσικό χτύπημα ακριβείας σε τρένο

Το ρωσικό υπουργείο άμυνας σε νέα του ενημέρωση αναφέρει πως: «Σήμερα, οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας πραγματοποίησαν ένα μαζικό πλήγμα με όπλα ακριβείας μεγάλου βεληνεκούς και επιθετικά μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα έναντι θέσεων προσωρινής παράταξης ξένων μισθοφόρων και κέντρων εκπαίδευσης ομάδων σαμποτέρ των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων» έγραψε το τμήμα.

Επιπρόσθετα, πυραυλικές δυνάμεις μαζί με την ρωσική αεροπορία και το ρωσικό πυροβολικό έπληξαν κέντρα διοίκησης και παρατηρητήρια δύο ουκρανικών ταξιαρχιών στις περιοχές της Χερσώνας και της Κρασνοχορόβκα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονιέτσκ, όπως και ουκρανικό στρατιωτικό προσωπικό και εξοπλισμό σε 116 διαφορετικές περιοχές.

Σε άλλη πρόσφατη είδηση, ένα τρένο που μετέφερε στρατιωτικό εξοπλισμό για τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις χτυπήθηκε από όπλα μεγάλου βεληνεκούς και υψηλής ακριβείας του ρωσικού στρατού πρόσφατα. Η στιγμή της έκρηξης καταγράφηκε δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο από ένα μη επανδρωμένο εναέριο όχημα που πετούσε στο σημείο την εν λόγω χρονική περίοδο. Το περιστατικό σίγουρα οδήγησε σε μεγάλες απώλειες για τους Ουκρανούς, κυρίως σε εξοπλισμό.

Περισσότερα βίντεο στο Pentapostagma TV: https://www.youtube.com/channel/UCdsoNzPCkE9OpUTkOobHWUg

Follow Pentapostagma on Google news Google News