Russia
Updated at:

Απέτυχε η ουκρανική επίθεση στη Σταραμαγιόσκα μετά από ρωσική αντεπίθεση-Οι ΗΠΑ δεν θα πολεμήσουν Ρώσους στην Ουκρανία

Σήμερα, μετά από εντατική προετοιμασία πυροβολικού, μονάδες Πεζικού της 35ης ανεξάρτητης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών του Ουκρανικού Ναυτικού επανέλαβαν την επίθεση στο Staromayorskoye από τις κατευθύνσεις της Makarovka και αποβιβάστηκαν στα βορειοδυτικά.

Οι κύριες προσπάθειες των Ουκρανών επικεντρώθηκαν στις θέσεις των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων στο λόφο στα δυτικά του χωριού.Το Staromayorskoye βρίσκεται σε πεδινά και χωρίς έλεγχο στα παρακείμενα υψώματα η επίθεση θα είναι περίπλοκη.Κατά τη διάρκεια της μάχης που ακολούθησε, μονάδες εφόδου Πεζοναυτών της 35ης ουκρανικής Ταξιαρχίας διέρρηξαν περιοχή βόρεια του χωριού.


Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, Ρώσοι μαχητές κατάφεραν να απομακρύνουν τους Ουκρανούς από το χωριό. Τώρα οι μάχες συνεχίζονται πιο έντονες, αφού ουκρανικοί σχηματισμοί προσπαθούν να καταλάβουν εκ νέου τα υψώματα.Το ουκρανικό πυροβολικό χρησιμοποιεί πυρομαχικά διασποράς που τους παραδόθηκαν πριν από περισσότερο από ένα μήνα.

Πούτιν: Αν πουν οι ΗΠΑ στην ΕΕ να πάει να πνιγεί οι ηγέτες της θα το έκαναν αμέσως

Την ίδια περίοδο ο Ρώσος πρόεδρος Β. Πούτιν δήλωσε για την ΕΕ: «Ό,τι κι αν τους λένε (οι ΗΠΑ τους Ευρωπαίους), πίσω από τον ωκεανό, θα το κάνουν. Αν τους έλεγαν αύριο: «Αποφασίσαμε να σας κρεμάσουμε όλους!» Θα το έκαναν με μόνο μια ερώτηση: «Μπορούμε να το κάνουμε χρησιμοποιώντας σχοινιά εγχώριας παραγωγής;»

Ο αμερικανικός στρατός δεν θα πολεμήσει με τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις στην Ουκρανία“Ο αμερικανικός στρατός δεν θα πολεμήσει τις ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις στην Ουκρανία, αυτή η θέση παραμένει βασική και μόνιμη για τις Ηνωμένες Πολιτείες”, δήλωσε σε συνέντευξή του ο Τζέικ Σάλιβαν, σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του επικεφαλής του Λευκού Οίκου.

CONTINUE READING

«Θα υποστηρίξουμε την Ουκρανία χωρίς αμερικανικές δυνάμεις στο έδαφος και Αμερικανούς στρατιώτες που πολεμούν Ρώσους στρατιώτες. Αυτό παραμένει σταθερό σε όλη αυτή τη σύγκρουση», είπε σε συνέντευξή του στο NBC News.

 

 

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR