World

Αλλού για αλλού ο Ερντογάν: Aρνήθηκε να πάρει νερό από το σωματοφύλακά του- Δεν τον αναγνώρισε ή φοβήθηκε; Χαμός με τα πλάνα! (Βίντεο)

Απίστευτα πλάνα, που προβληματίζουν, δείχνουν τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, φαβορί για να διατηρήσει την Προεδρία της Τουρκίας στις επαναληπτικές εκλογές να μην εμπιστεύεται ή να μην αναγνωρίζει έναν εκ των σωματοφυλάκων του. 

Οι επίμαχες εικόνες δείχνουν τη στιγμή που ο σωματοφύλακας του, Μουχσίν Κιοσέ, δίνει στον Ερντογάν ένα ποτήρι νερό. Ωστόσο ο Πρόεδρος της Τουρκίας αρνείται, αλλά στη συνέχεια δέχεται να πάρει το ίδιο ποτήρι από τα χέρια του γιου του, Μπιλάλ.

Οι χρήστες του twitter σχολιάζουν το… φόβο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να πάρει νερό ακόμα και από τα χέρια του σωματοφύλακα του, ενώ άλλοι στέκονται στο βλέμμα του «σουλτάνου» και αναρωτιούνται μήπως δεν αναγνώρισε τον Κιοσέ.

Οι γουρλήδες των εκλογών από την Κωνσταντινούπολη

Ένα απρόσμενο τηλεφώνημα δέχθηκε, την Κυριακή  την ώρα που πήγαινε να ψηφίσει στην Καβάλα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος. Ήταν ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος του τηλεφωνούσε για να του ευχηθεί «καλή επιτυχία» και όχι μόνον: «Μάντεψε ποιον έχω δίπλα μου;», είπε χαρούμενος στον Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Ο Ακάρ χωρίς να χάσει το χαμόγελό του ανακοίνωσε: «Δίπλα μου έχω τον Δημήτρη Κολοβέτσιο, εμπρός μίλα του». Και ξαφνικά στην τηλεφωνική  γραμμή εμφανίζεται ο Έλληνας ποδοσφαιριστής Κολοβέτσιος ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός στην τουρκική Καϊσέρισπορ. Το ερώτημα είναι πώς βρέθηκε ο Κολοβέτσιος μαζί με τον Ακάρ, τι δουλειά είχε μαζί του και γιατί ο Ακάρ ήθελε να διαφημίσει την συνάντησή του με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, την ήμερα των ελληνικών  εκλογών;

Το τηλεφώνημα ολοκληρώθηκε με τον Ακάρ να λέει στον Παναγιωτόπουλο: «Ευχαριστώ Νίκο, να προσέχεις τον εαυτό σου» και από την πλευρά του ο Έλληνας υπουργός φέρεται να απάντησε:« Ευχαριστώ, τις καλύτερες ευχές και από εμένα». Ο Τούρκος υπουργός αμέσως μετά σχολίασε ότι «οι ποδοσφαιριστές είναι εκπρόσωποι της ειρήνης στις χώρες. Χάρη σε αυτούς, οι σχέσεις προχωρούν πιο ομαλά», αποκαλύπτει σε άρθρο της η γνωστή στήλη ''Βηματοδότης'' της εφημερίδας το ''Βήμα''. 

Όπως και νάχει το πράγμα τόσο ο Ακάρ όσο και ο Κολοβέτσιος φάνηκαν «γουρλήδες προς τον Νίκο Παναγιωτόπουλο, αφού στην Καβάλα βγήκε πρώτος και με διαφορά από τον εσωκομματικό του αντίπαλο Μακάριο Λαζαρίδη.

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR