Russia

Δορυφόροι τράβηξαν τις πρώτες φωτογραφίες της αεροπορικής βάσης Engels-2 μετά τις επιθέσεις με drone (βίντεο-εικόνες)

Ξένοι κατασκοπευτικοί δορυφόροι δημοσίευσαν τις πρώτες φωτογραφίες της αεροπορικής βάσης Engels-2.

Μετά την επίθεση της αεροπορικής βάσης της στρατηγικής αεροπορίας των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων από ουκρανικά drones στις 26 και 29 Δεκεμβρίου, εμφανίστηκαν οι πρώτες δορυφορικές εικόνες του στρατιωτικού αεροδρομίου. 

Με την υψηλή λεπτομέρεια, δεν υπάρχουν στοιχεία ότι υπάρχουν ζημιές στην υποδομή και ζημιές σε αεροσκάφη στην αεροπορική βάση της στρατηγικής αεροπορίας των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων.
 

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης στις 26 Δεκεμβρίου, αναφέρθηκε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας προσπάθησαν να επιτεθούν στην βάση με αεροσκάφος. Ωστόσο, οι δορυφορικές εικόνες δεν δείχνουν σημάδια της επίθεσης. 

Η ζημιά θα μπορούσε κάλλιστα να είχε κρυφτεί από το χιόνι, καθώς τρεις στρατιώτες είναι γνωστό ότι έχασαν τη ζωή τους στις 26 Δεκεμβρίου λόγω πτώσης συντριμμιών, αλλά ακόμη και μια προσεκτική μελέτη δορυφορικών εικόνων δείχνει ότι δεν καταγράφηκαν ζημιές. Η τελευταία επίθεση του ουκρανικού στρατού αποκρούστηκε πλήρως έξω από την περίμετρο της αεροπορικής βάσης, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να γίνουν ζημιές.
 

Στην πραγματικότητα, και οι τρεις επιθέσεις UAF στο αεροδρόμιο Engels τον Δεκέμβριο δεν οδήγησαν σε κρίσιμες συνέπειες, ωστόσο, ο αριθμός των βομβαρδιστικών στην αεροπορική βάση Engels-2 μειώθηκε σημαντικά.
 

 

 

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR