Καταρρίφθηκε άλλο ένα αναβαθμισμένο ουκρανικό Su-24 - Επιδρομή Ουκρανών στη Σεβαστούπολη

Σήμερα το πρωί ενεργοποιήθηκαν τα ρωσικά συστήματα αεράμυνας στο έδαφος της Σεβαστούπολης. Η επίθεση, σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία, πραγματοποιήθηκε με τη χρήση μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων, αλλά τα ρωσικά συστήματα αεράμυνας λειτούργησαν πολύ γρήγορα και κατάφεραν να αποκρούσουν την επίθεση στη χερσόνησο της Κριμαίας.

Επιπλέον, ένα βομβαρδιστικό Su-24 που χρησιμοποιήθηκε από τον ουκρανικό στρατό για να πραγματοποιήσει πλήγματα με τακτικούς πυραύλους κρουζ Kh-25 καταρρίφθηκε από τον ρωσικό στρατό κατά τη διάρκεια άλλης απόπειρας επίθεσης. Δεδομένης της έντονης έλλειψης αυτών των πολεμικών αεροσκαφών στην ουκρανική Πολεμική Αεροπορία, είναι περισσότερο από πιθανό ότι η απώλεια ενός άλλου βομβαρδιστικού πρώτης γραμμής θα είναι σοβαρό πλήγμα για την ουκρανική Πολεμική Αεροπορία.

Το βίντεο, σύμφωνα με την πηγή, προέρχεται από την περιοχή του Χάρκοβο, το οποίο πιθανώς δείχνει ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας σκοπεύουν να στείλουν τέτοιο στρατιωτικό εξοπλισμό σε μια από τις πλησιέστερες γραμμές του μετώπου - είναι περισσότερο από πιθανό ότι η μεταφορά των όπλων πραγματοποιείται προς την κατεύθυνση της γραμμής Σβάτοβο-Κρεμμίνα.

Περισσότερα βίντεο στο Pentapostagma TV: https://www.youtube.com/channel/UCdsoNzPCkE9OpUTkOobHWUg

Follow Pentapostagma on Google news Google News