World
Updated at:

Αντιστράτηγος ε.α. Μπαλτζώης: Σαν τον Ερντογάν και ο Ζελένσκι, είναι ανεξέλεγκτος! Οι πύραυλοί δεν πάνε όπου θέλουν (Βίντεο)

Ουκρανική προβοκάτσια χαρακτηρίζει το προχθεσινό περιστατικό με τους πυραύλους που χτύπησαν το Πολωνικό έδαφος ο στρατηγός ε.α και πρόεδρος του ΕΛΙΣΜΕ Γιάννης Μπαλτζώης, στα Παραπολιτικά FM. 

Μια προβοκάτσια με απρόβλεπτες συνέπειες για όλη την ανθρωπότητα μιας και μία απευθείας σύγκρουση του ΝΑΤΟ με την Ρωσία μπορεί να οδηγήσει σε χρήση πυρηνικών όπλων και σε τεράστιες καταστροφές. 

Την ίδια στιγμή που όλες οι αναλύσεις συγκλίνουν ότι οι Ηνωμένες πολιτείες και η Ρωσία βρίσκονται σε συνομιλίες για να επιτευχθεί μια λύση στην Ουκρανική κρίση, η παρουσία του προέδρου Ζελέσνι στην σύνοδο των G20 και η ομιλία του με τους όρους εκεχειρίας έριξε λάδι στην φωτιά.

Αυτό οδήγησε σε μια τεράστια πυραυλική επίθεση από πλευράς Ρωσίας.  Η παρέμβαση των Αμερικανών βοήθησε στην αποκλιμάκωση της κατάστασης και σε σημερινές του δηλώσεις ο Στρατηγός Μάρκ Μίλει, δήλωσε ότι είναι πολύ λίγες οι πιθανότητες να καταφέρει να διώξει τις Ρωσικές δυνάμεις από τα Ουκρανικά εδάφη. Η Αμερικανική ηγεσία, όπως τόνισε και σε χθεσινή του συνέντευξη ο κ. Κωστας Γρίβας θυμίζουμε εμείς ήταν τουλάχιστον κρίσιμη ώστε να αποφύγουμε την χωρίς λόγω κλιμάκωση. 

Δεν ελέγχεται πλέον ο Ζελένσκι από τους Αμερικανούς; Αν ελεγχόταν και ποτέ συμπληρώνουμε εμείς, οι τελευταίες κινήσεις δείχνουν ότι ο Ζελένσκι γίνεται ανεξέλεγκτος και αμφιλεγόμενη είναι και η στάση της Πολωνίας που βιάστηκε αρχικά τουλάχιστον να αντιδράσει.

Η στάση της Πολωνίας, φυσικά, άλλαξε με παρέμβαση των Ηνωμένων Πολιτειών Τα σύγχρονα πυραυλικά συστήματα έχουν συστήματα ασφαλείας. Δεν πέφτουν στο κεφάλι μας αν δεν βρουν τον στόχο Ευτυχώς, για την ανθρωπότητα τονίζουμε εμείς, οι Ηνωμένες πολιτείες έχουν καταλάβει πολλά πράγματα δηλώνει ο Στρατηγός. Και οι σύμβουλοι του προέδρου Μπάιντεν αλλά και το Αμερικανικό Πεντάγωνο έβγαλαν ανακοινώσεις ξεκάθαρες για το πυραυλικό χτύπημα στην Πολωνική επαρχεία. Ο Πύραυλός S-300 είναι αντιαεροπορικός, αντιβαλλιστικός πύραυλός και όχι εδάφους εδάφους.

 

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR