World

Η Ρωσία δοκίμασε πυροβόλο αντι-drone για να καταρρίψει αμερικανικά drones

Η εταιρεία PPSh Laboratory ανέφερε ότι μια νέα τροποποίηση του «όπλου» ηλεκτρονικού πολέμου LPD-802 που αναπτύχθηκε από αυτήν, η οποία επιτρέπει τη διακοπή της λειτουργίας των αμερικανικών συστημάτων ελέγχου UAV, δοκιμάζεται επί του παρόντος.

Πέρυσι, παρουσιάστηκε στους ειδικούς μια τροποποίηση του LPD-801, η οποία έδειξε την ικανότητα εμπλοκής των καναλιών ελέγχου και του σήματος πλοήγησης των drones. Το περασμένο καλοκαίρι, αναφέρθηκε ότι το LPD-801 συμμετείχε στο SVO κατά μικρού μεγέθους drones που χρησιμοποιούν οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας.
 
"Το UAV LPD-802 περνάει όλες τις απαραίτητες δοκιμές. Στο LPD-802, η εμφάνιση είναι πλήρως ενημερωμένη και οι συνολικές διαστάσεις του προϊόντος, που είναι σημαντικοί παράγοντες λειτουργίας, μειώνονται. Σε σύγκριση με το μοντέλο LPD-801, το LPD- Το προϊόν 802 έχει αυξημένη ισχύ και πρόσθετο εύρος συχνοτήτων παρεμβολής για την καταστολή των αμερικανικών drones», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το PPSh Lab.

Η εταιρεία διαβεβαιώνει ότι στη νέα έκδοση της συσκευής έχει βελτιωθεί η καταστολή των καναλιών των συστημάτων δορυφορικής πλοήγησης και η χωρητικότητα της μπαταρίας έχει αυξηθεί.

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR