World
Updated at:

Μετά την Καλαμάτα η Elbit προσφέρει την πρώτη ολοκληρωμένη λύση για το μηχανοποιημένο τμήμα χερσαίου στρατού σε χώρα της Λατινικής Αμερικής-Θα μας ενδιέφερε;

Ως γνωστόν την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε τελετή στο πλαίσιο δημιουργίας του Διεθνούς Εκπαιδευτικού Κέντρου Πτήσεων στην 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος (120ΠΕΑ), στην Αεροπορική Βάση Καλαμάτας.

Η δημιουργία του Διεθνούς Εκπαιδευτικού Κέντρου Πτήσεων, στο πλαίσιο υλοποίησης της Σύμβασης μεταξύ της ΠΑ και της εταιρείας «Elbit Systems Ltd», έχει ως στόχο τη συνολική αναδιοργάνωση της πτητικής εκπαίδευσης που παρέχεται στους Ιπταμένους, μέσω της δημιουργίας νέων επίγειων υποδομών, της αύξησης της διαθεσιμότητας των αεροσκαφών Τ-6, της εισαγωγής νέων εξομοιωτών πτήσεων συνθετικής εκπαίδευσης, καθώς και της έλευσης του νέου εκπαιδευτικού αεροσκάφους Μ-346.

CONTINUE READING

Η ισραηλινή εταιρεία ανοίγει τώρα τις δουλειές της και στην Νότια Αμερική.

Η ισραηλινή εταιρεία Elbit Systems, η οποία παράγει σύγχρονα τεχνολογικά όπλα, κέρδισε συμβόλαιο 65 εκατομμυρίων δολαρίων για την παροχή ολοκληρωμένης λύσης για τον εκσυγχρονισμό του χερσαίου στρατού μιας από τις χώρες της Λατινικής Αμερικής. Αυτό ανακοίνωσε η εταιρεία σήμερα Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, χωρίς να διευκρινίσει με ποια χώρα υπεγράφη η σύμβαση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η σύμβαση ολοκληρώθηκε για δυόμισι χρόνια. Ως μέρος της σύμβασης, η Elbit Systems θα παρέχει την πρώτη ολοκληρωμένη λύση για το μηχανοποιημένο τμήμα χερσαίου στρατού της χώρας στη Λατινική Αμερική ως μέρος του προγράμματος στρατιωτικού εκσυγχρονισμού της.

Αναμένεται ότι η λύση ψηφιακού δικτύου για τις μηχανοποιημένες ταξιαρχίες θα περιλαμβάνει εξοπλισμό για οχήματα 4x4 και 6x6 που βρίσκονται σε υπηρεσία με τον αντίστοιχο στρατό. Θα περιλαμβάνει επίσης σύστημα διοίκησης και ελέγχου για τις ένοπλες δυνάμεις.

«Γίνουμε μάρτυρες μιας αυξανόμενης αναγνώρισης από τις ένοπλες δυνάμεις της ανάγκης τους να αποκτήσουν την ικανότητα να διεξάγουν επιχειρήσεις με ολοκληρωμένο τρόπο. Η τρέχουσα σύμβαση επιβεβαιώνει περαιτέρω την ηγετική θέση που κατέχει η Elbit Systems στον αναπτυσσόμενο τομέα της θεωρίας και της διαχείρισης μάχης μέσω δικτύων», δήλωσε ο Chaim Delmer, Διευθύνων Σύμβουλος της Elbit ICT and Cyber ​​​​Systems.

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR