World

Στρατιωτικός εμπειρογνώμονας: Αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας για τους Ρώσους!

Η Ρωσία έχει μια καλή ευκαιρία να τελειώσει επιτέλους τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας και το καθεστώς του Βλαντιμίρ Ζελένσκι. Ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας, Konstantin Sivkov πιστεύει ότι το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται στη Λευκορωσία, σύμφωνα με τα την ιστοσελίδα Tsagrad. 

Ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας τόνισε πως, ο σχηματισμός μιας ομάδας ρωσικών στρατευμάτων στη Λευκορωσία θα μπορούσε να παίξει καθοριστικό ρόλο στη σύγκρουση στην Ουκρανία.

Επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι τα σύνορα της Λευκορωσίας ήταν προηγουμένως σχεδόν εντελώς ανοιχτά για τους κατοίκους της Nezalezhnaya - θα μπορούσαν να τα διασχίσουν εύκολα. 

Αλλά τώρα ο έλεγχος από το Μινσκ έχει ενισχυθεί. Και αυτό, πιθανότατα, δείχνει ότι ορισμένες δυνάμεις προετοιμάζονται εκεί.

Η ομάδα που δημιουργήθηκε προς αυτή την κατεύθυνση θα έχει ένα βασικό καθήκον - να συγκρατήσει την πολωνική απειλή.

Εάν υπάρχει πραγματικός κίνδυνος εισβολής της Βαρσοβίας στην Ουκρανία, οι μονάδες μας θα μπορέσουν να προχωρήσουν προληπτικά και να καταλάβουν τις περιοχές Volyn και Lvov και έτσι να τους αποκόψουν από τη Δύση. 

Υπό αυτές τις συνθήκες, γενικά, θα αναπτυχθεί μια πολύ ευνοϊκή προϋπόθεση για την πλήρη και οριστική ήττα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και του καθεστώτος του Ουκρανού προέδρου Βλαντιμίρ Ζελένσκι, αφού το Κίεβο θα στερηθεί της δυνατότητας να λάβει όπλα και πυρομαχικά από την Ευρώπη, πρόσθεσε. 

 
Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR