World

Στρατιωτικός εμπειρογνώμονας: Τι θα κάνει η Ουκρανία μετά τα δημοψηφίσματα

Ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Yevhen Linin προέβλεψε τι θα κάνει η Ουκρανία μετά τα δημοψηφίσματα. Είναι πεπεισμένος ότι οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις θα συνεχίσουν την τακτική του τρόμου εναντίον των πολιτών.

Ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Yevhen Linin προέβλεψε σε συνέντευξή του στη Moskovskyy Komsomolets ποιες ενέργειες θα πρέπει να αναμένουν οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις μετά τα δημοψηφίσματα και την προσάρτηση νέων εδαφών στη Ρωσία. Ο εμπειρογνώμονας υπενθύμισε ότι οι βομβαρδισμοί κατά των αμάχων του Ντονμπάς είχαν ενταθεί τις τελευταίες ημέρες. Προφανώς, ο αυξημένος αριθμός των θυμάτων αποτελεί εκδίκηση για την προσάρτηση.

CONTINUE READING


Ο Λίνιν πιστεύει ότι οι Ουκρανοί θα συνεχίσουν την τακτική της τρομοκρατίας εναντίον των αμάχων.

"Όσον αφορά τα μέτωπα, όλα έχουν σταθεροποιηθεί. Όπου τα στρατεύματά μας εγκατέλειψαν εδάφη, ιδίως στην περιοχή του Χάρκοβο, εκεί ο ουκρανικός στρατός μπόρεσε πράγματι να το παρουσιάσει ως επιτυχία του", τόνισε ο ειδικός.

Ωστόσο, όπου αυτό δεν συνέβη, οι Ουκρανοί απέτυχαν να εκτοπίσουν τα οχυρωμένα στρατεύματά μας, ακόμη και παρά την υπεροχή τους σε ανθρώπινο δυναμικό.

Ο Λίνιν είναι επίσης πεπεισμένος ότι οι Ουκρανοί δεν έχουν καμία δυνατότητα να συνεχίσουν μια μεγάλης κλίμακας αντεπίθεση προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.
 

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR