World

Ουκρανία: Οι Ρώσοι στρατιώτες μας πουλάνε τον εξοπλισμό τους- Με 5.000 δολάρια αγοράσαμε τεθωρακισμένο Tiger (Βίντεο)

Σιγά σιγά οι Ρώσοι αρχίζουν να πουλούν εξοπλισμό στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας μέσω μιας ειδικής πλατφόρμας. Το αποτέλεσμα μιας τέτοιας ανταλλαγής ήταν 5.000 δολάρια για το θωρακισμένο αυτοκίνητο Tiger, το οποίο πουλήθηκε από έναν από τους στρατιωτικούς του ρωσικού στρατού υπό το δικαίωμα της πλήρους ανωνυμίας, γράφει σε άρθρο της το defence-ua.com. 

Το σχετικό βίντεο καταγράφηκε από τον επικεφαλής της περιφερειακής κρατικής διοίκησης του Mykolaiv Vitaliy Kim, όπου έδειξε τα τεθωρακισμένα οχήματα που αγοράστηκαν, η κατάσταση των οποίων απέχει πολύ από την ιδανική, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα σε αυτό. 

''Η διαδικασία για την αγοραπωλησία, είναι πάρα πολύ απλή'', γράφει στο Telegram ο  Nikolaevsky Vanyok ", ένα ανώνυμο bot στο οποίο οποιοσδήποτε στρατιώτης των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων μπορεί να γράψει και να συμφωνήσει για την πώληση εξοπλισμού και όπλων.

Οι ενέργειες που έχετε να κάνετε είναι οι εξής: Αφήνετε τον εξοπλισμό ή τα όπλα σε ένα κοντινό σημείο, καταγράφετε τις συντεταγμένες και τον αριθμό της κάρτας ή του λογαριασμού σας ακόμη και οποιουδήποτε φίλου συγγενή ακόμη και ένα πορτοφόλι bitcoin.  Μετά από αυτό, οι πληροφορίες θα επαληθευτούν και στη συνέχεια θα μεταφερθούν τα χρήματα. Όλα είναι εντελώς ανώνυμα.

Οι τιμές είναι επίσης αρκετά ελκυστικές, οι στρατιώτες του ρωσικού στρατού είναι έτοιμοι να πωλήσουν με 50.000 δολάρια ένα τανκ, 25.000 δολάρια ενα BMP, 15.000 δολάρια για αντιαεροπορικά όπλα, 10.000 δολάρια για αυτοκινούμενα όπλα και άλλο πυροβολικό και 5.000 δολάρια για τεθωρακισμένα οχήματα.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το ποσό για το τανκ ισοδυναμεί με σχεδόν 1.000 ημέρες πληρωμών, τις οποίες υποσχέθηκε το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας στους Ρώσους για συμμετοχή σε εχθροπραξίες.

 

 
 
 
Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR