Ουκρανικά ΜΜΕ: Ισχυρό χτύπημα σε Kadievka & γέφυρα Αντονόφσκι- Νεκροί 200 Ρώσοι αλεξιπτωτιστές

Μόσχα: Πλήξαμε σε ένα 24ωρο 9 θέσεις διοίκησης

https://www.pentapostagma.gr/kosmos/7112623_petsokomma-oykranika-mme-ishyro-htypima-se-kadievka-gefyra-antonofski-nekroi-200

------

Σύμφωνα με τα ουκρανικά ΜΜΕ, αλλά και με τις δηλώσεις που έκανε ο επικεφαλής της OVA του Λουγκάνσκ Σέρχι Γκαϊντάι, μέσω Twitter, οι Ουκρανοί κατάφεραν ένα ισχυρό πλήγμα στις ΕΔ της Ρωσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ουκρανοί χτύπησαν στρατιωτική βάση στην κατεχόμενη Kadievka, με αποτέλεσμα περίπου 200 Ρώσοι αλεξιπτωτιστές να πέσουν νεκροί.

Ισχυρό όμως ήταν και το χτύπημα στην γέφυρα Αντονόφσκι

Το απόγευμα της 26ης Αυγούστου, ηχούσαν εκρήξεις στην κατεχόμενη Χερσώνα, οι Ρώσοι είπαν ότι η αεράμυνα λειτούργησε, αλλά τα τοπικά κανάλια Telegram δημοσίευσαν βίντεο από νέα χτυπήματα στη γέφυρα Αντονόφσκι.

Ουκρανικό Υπ. Άμυνας

Το Υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας αναφέρει ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας διαθέτουν επί του παρόντος περισσότερες από 20 μονάδες συστημάτων πολλαπλών εκτοξευτών πυραύλων HIMARS, M270 και MARS.

''20+ Ουκρανικά HIMARS, M270 και MARS. Όλα παραμένουν σε υπηρεσία."

Το υπουργείο Άμυνας πρόσθεσε ότι καταστράφηκαν περισσότερες από 50 αποθήκες της Ρωσικής Ομοσπονδίας με όπλα και πυρομαχικά.

Θα υπενθυμίσουμε:

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ενόπλων Δυνάμεων της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Άνταμ Σμιθ, είπε πόσες ακόμη εγκαταστάσεις HIMARS και άλλα συστήματα πυραύλων Salvo θα μπορούν να παράσχουν οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοί τους στην Ουκρανία.

Ο υπουργός Άμυνας Oleksiy Reznikov είπε ότι κατά τη διάρκεια του πολέμου, η Ουκρανία δεν έχασε ούτε ένα σύστημα αντιδραστικού πυροβολικού HIMARS που προμήθευσαν διεθνείς εταίροι.

Ο ρωσικός στρατός έπληξε εννέα θέσεις διοίκησης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας μέσα σε μια μέρα

Οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις έπληξαν εννέα στρατιωτικά θέσεις διοίκησης της Ουκρανίας σε μια μέρα, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Όπως διευκρινίζεται στο τμήμα, συνεχίζονται τα χτυπήματα σε στρατιωτικούς στόχους στο έδαφος της Ουκρανίας.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, εννέα θέσεις διοίκησης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας χτυπήθηκαν κοντά στους οικισμούς: Yakovlevka, Shevchenko, Soledar, Otradnoye της Λαϊκής Δημοκρατίας του Donetsk, Lozovoe της περιοχής Kherson, Dergachi, Chuguev της περιοχής Kharkiv, Nikolaev και Partizanskoye. της περιοχής Νικολάεφ, καθώς και ανθρώπινο δυναμικό και στρατιωτικός εξοπλισμός των ουκρανικών στρατευμάτων σε 163 περιοχές», ανέφερε το υπουργείο.

---------

Κεφάλαια:

0:00 - Εισαγωγή

0:10 - Ουκρανικά ΜΜΕ: Ισχυρό χτύπημα σε Kadievka & γέφυρα Αντονόφσκι- Νεκροί 200 Ρώσοι αλεξιπτωτιστές

----------

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις στο site:

https://www.pentapostagma.gr/

https://www.facebook.com/pentapostagmagr

https://twitter.com/pentapostagma

-----------------

#ΡΩΣΙΑ

#ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Follow Pentapostagma on Google news Google News