Ηγέτης των Κούρδων: “Το καθεστώς Ερντογάν καταρρέει και παίζει τα ρέστα του”

Εκατοντάδες νεκροί Τούρκοι στρατιώτες σε Συρία-Ιράκ και κατάρριψη Drone ξεσηκώνουν τον τουρκικό λαό κατά του καθεστώτος Ερντογάν

https://www.pentapostagma.gr/ethnika-themata/ellinotoyrkika/7107529_igetis-ton-koyrdon-kathestos-erntogan-katarreei-kai-paizei

----------------------

Ξεκίνησε το “ ξήλωμα” του καθεστώτος Ερντογάν σύμφωνα με τον Μουράτ Καραγιλιάν, ηγέτη των Κούρδων σε Ιράκ και Συρία, ο οποίος μας αποκαλύπτει στο πόσο δύσκολη θέση βρίσκεται το καθεστώς Ερντογάν στο εσωτερικό της χώρας, λόγω της παταγώδους αποτυχίας των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων σε Ιράκ-Συρία, η οποία έχει προκαλέσει πλέον εκατοντάδες νεκρούς Τούρκους στρατιώτες που δεν μπορούν πλέον να αποκρυφτούν.

Απόσπασμα ομιλίας Μ. Καραγιλιάν για την Τουρκία και το καθεστώς Ερντογάν:

“Το τουρκικό καθεστώς ΑΚΡ-ΜΗΡ καταρρέει για αυτό και δεν επιβεβαιώνει με κανέναν τρόπο την ήττα σε Συρία-Ιράκ. Όλοι συμμετέχετε σε αυτή την αντίσταση και ξέρετε πώς ο εχθρός χρησιμοποιεί όλες του τις δυνάμεις.

Πρόσφατα, η Τουρκία ανέπτυξε τις ειδικές δυνάμεις της στο Çemço και στο Girê Amediyê. Είδαμε πώς οι τουρκικές ειδικές δυνάμεις δέχθηκαν μεγάλα πλήγματα. Έτσι, ο εχθρός κάνει τα πάντα για να κερδίσει, αλλά έχει αποτύχει, δεν έχει καταφέρει να ολοκληρώσει την κατάληψη.

Η Τουρκία ήθελε να καταλάβει το Ζαπ μέσα σε δύο εβδομάδες και έτσι να ολοκληρώσει το σχέδιό της, αλλά έχει αποτύχει παταγωδώς και έχει ουσιαστικά ηττηθεί. Απλώς ο (τουρκικός) εχθρός δεν αποδέχεται την ήττα του. Διότι σε περίπτωση επιβεβαίωσης της ήττας, το καθεστώς ΑΚΡ και ΜΗΡ θα καταρρεύσει.

Το τουρκικό καθεστώς όμως βρίσκεται ήδη στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Αν δεν καταφέρει σύντομα να πετύχει νίκη σε αυτόν τον πόλεμο, αυτό το καθεστώς δεν μπορεί να αντέξει.

Οι Τούρκοι ηττώνται ολοκληρωτικά σε αυτόν τον πόλεμο, αλλά το παραδέχθηκαν μόνο στην περιοχή Garê. Σύντομα όμως το καθεστώς Ερντογάν θα καταρρεύσει.

Οι λαοί του Κουρδιστάν και της Τουρκίας και οι λαοί της περιοχής θα γιορτάσουν αυτήν την ημέρα.

Έτσι θα ξεκινήσει η εποχή της δημοκρατίας και της ελευθερίας. Αυτό θα ανοίξει το δρόμο για την ελευθερία του Κουρδιστάν και τη φυσική ελευθερία του Κούρδου ηγέτη Abdullah Öcalan. Επομένως, αυτός ο πόλεμος συνεχίζεται σε ένα πολύ σημαντικό στάδιο.

Φαίνεται ότι ο εχθρός θέλει να συνεχίσει τον πόλεμο για να μην συμβεί αυτό. Αλλά πρέπει επίσης να συνεχίσουμε να αντιστεκόμαστε. Το πιο σημαντικό στάδιο του πολέμου έφτασε”, ανέφερε ο Καραγιλιάν μεταξύ πολλών άλλων.

Ουσιαστικά ο Ερντογάν με πληθωρισμό 120% επίσημο-ανεπίσημο, ανεργία στα ύψη, εκατοντάδες νεκρούς στρατιώτες στα πεδία των μαχών σε Συρία-Ιράκ από την αρχή του 2022, οικονομικά σκάνδαλα, άδεια ταμεία, ευρίσκεται στο σημείο κατάρρευσης, όπως αναφέρει και ο ηγέτης των Κούρδων Μ.Καραγιλιάν που γνωρίζει σαφώς περισσότερα.

Κεφάλαια:

0:00 - Εισαγωγή

0:10 - Έμμεσο μήνυμα

----------------

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις στο site:

https://www.pentapostagma.gr/

https://www.facebook.com/pentapostagmagr

https://twitter.com/pentapostagma

-----------------

For copyright matters please contact us at: [email protected]

--------------

Follow Pentapostagma on Google news Google News