Τούρκος αναλυτής: "Η Ρωσία ήταν ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της Ελλάδας, σήμερα όμως…"

Δεν λένε να βάλουν στόμα μέσα τα παπαγαλάκια και φερέφωνα του Τούρκου “σουλτάνου”

https://www.pentapostagma.gr/ethnika-themata/ellinotoyrkika/7105678_toyrkos-analytis-i-rosia-itan-o-megalyteros-ypostiriktis-tis

-------

Κεφάλαια:

0:00 - Εισαγωγή

0:10 - Ερντογάν Καρακούς

1:15 - Αμπντουλάχ Αγάρ

Ο Τούρκος αναλυτής Ερντογάν Καρακούς στο τηλεοπτικό κανάλι Haber Global αναφέρει πως «η Ρωσία ήταν ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της Ελλάδας, σήμερα όμως…» και παροτρύνει την Τουρκία να δεσμεύσει τον εναέριο χώρο πάνω από την “Γαλάζια Πατρίδα”!

Ο γνωστός απόστρατος αναλυτής Ερντογάν Καρακούς δηλώνει πως έχουν τη Ρωσία στο τσεπάκι και... παροτρύνει την Τουρκία να κηρύξει ως τουρκικό όλο τον εναέριο χώρο πάνω από την κατά φαντασία “Γαλάζια Πατρίδα”.

Σε βίντεο ακούμε τον Καρακούς, σύμφωνα με την ιστοσελίδα tourkikanea.gr, να λέει μεταξύ άλλων και τα εξής:

''Πάνω από την Γαλάζια Πατρίδα που έχουμε χαράξει υπάρχει ανοιχτή Γαλάζια πατρίδα; Εμείς κοινοποιήσαμε στα Ηνωμένα Έθνη σχετικά με τα όρια της υφαλοκρηπίδα μας. Πάνω από αυτήν διαθέτουμε εναέριο χώρο; Όχι; Μα γιατί δεν τον ανακοινώνεις;''

''Πρώτη προτεραιότητα είναι να εφαρμόσουμε τη στρατηγική της απομόνωσης της Ελλάδας. Δείτε τώρα τη Ρωσία την έχουμε στην τσέπη.

Η Ρωσία ξέρετε πως ήταν ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της Ελλάδας και σήμερα η Ρωσία βρίσκεται στην τσέπη μας'', αναφέρει ο Ο γνωστός απόστρατος.

Εδώ και 200 χρόνια έχουμε πρόβλημα με την Ελλάδα

Στο ίδιο κανάλι άλλος Τούρκος αναλυτής ισχυρίζεται πως εδώ και 200 χρόνια έχουν πρόβλημα με την Ελλάδα ενώ οι επεκτατικές φιλοδοξίες της Αθήνας δεν έχουν σταματήσει και συμβουλεύει τους Τούρκους ότι πρέπει ''να είναι έτοιμοι για ένα μεγάλο αγώνα ενάντια στην Ελλάδα''.

Ο αναλυτής ασφαλείας Αμπντουλάχ Αγάρ, μίλησε στο κανάλι Haber Global, και ακούγεται, σύμφωνα με την ιστοσελίδα tourkikanea.gr, στο βίντεο να λέει μεταξύ άλλων και τα εξής:

''Η Τουρκία πρέπει να είναι έτοιμη για ένα μεγάλο αγώνα ενάντια στην Ελλάδα. Εμείς εδώ και 200 χρόνια περίπου έχουμε ένα πρόβλημα με την Ελλάδα... Έχουν επεκτατικές φιλοδοξίες. Αυτό το πράττουν σε κάθε ευκαιρία και κάνοντάς το αυτό ξεκάθαρα δεν είναι μόνοι. Αποσπά δηλαδή την στήριξη της Δύσης και συνεχώς επιδιώκει και έχει ως στόχο την επέκταση''.

Δεν λένε να βάλουν στόμα μέσα τα παπαγαλάκια και φερέφωνα του Τούρκου “σουλτάνου” που έχουν πάρει σεργιάνι τα κανάλια ξεστομίζοντας ότι τους κατέβει (ανιστόρητο-αβάσιμο) κατά της χώρας μας.

-----------------

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις στο site:

https://www.pentapostagma.gr/

https://www.facebook.com/pentapostagmagr

https://twitter.com/pentapostagma

-----------------

#Τουρκία

#Ελλάδα

#ΓαλάζιαΠατρίδα

--------------

-Videos animations, maps, used:

1) CNN TÜRK - https://www.youtube.com/watch?v=OwRX4kxK_q4

==========

For copyright matters please contact us at: [email protected]

Follow Pentapostagma on Google news Google News