Internal security
Updated at:

Πυροσβεστική: Σε ύφεση οι πυρκαγιές σε Έβρο και Ηράκλειο-Αναζωπυρώσεις στον Πύργο-Έχασε τις αισθήσεις του ένας πυροσβέστης

Φωτιά ξεκίνησε νωρίτερα σε πρανές της Εγνατίας Οδού Ηγουμενίτσας - Κήπων Έβρου, στο 639ο χιλιόμετρο του αυτοκινητόδρομου, κοντά στους Κήπους

Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση, με 48 πυροσβέστες, τρεις ομάδες πεζοπόρου, 11 οχήματα, δυο αεροσκάφη κι ένα ελικόπτερο να επιχειρούν για την κατάσβεση. 

CONTINUE READING

Η εικόνα είναι, πλέον, βελτιωμένη και η φωτιά έχει τεθεί, ουσιαστικά, υπό μερικό έλεγχο. 

Φωτιά σε δασική έκταση στο Ηράκλειο Κρήτης

Το πύρινο μέτωπο, σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής, βρίσκεται σε ύφεση

Φωτιά μαίνεται σε αγροτοδασική έκταση στο Ηράκλειο Κρήτης. Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής, η πυρκαγιά βρίσκεται σε ύφεση. 

Στο σημείο επιχειρούν πέντε οχήματα και 10 πυροσβέστες. 

Δεν απειλήθηκαν σπίτια.

Φωτιά στην Κορυφή Πύργου: Οι αναζωπυρώσεις ανησύχησαν την Πυροσβεστική

Άμεσα αντιμετωπίστηκαν από τις επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις οι αναζωπυρώσεις της φωτιάςστην περιοχή Κορυφή του Πύργου.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι αναζωπυρώσειςπροκλήθηκαν λόγω αύξησης της έντασης των ανέμων που έπνεαν στην περιοχή, για αυτό και χρειάστηκε η επέμβαση τεσσάρων πυροσβεστικών αεροπλάνων και τριών ελικοπτέρων.

Τώρα, στην περιοχή πραγματοποιεί ρίψεις νερού ένα ελικόπτερο, ενώ οι επίγειες δυνάμεις που επιχειρούν αποτελούνται από 75 πυροσβέστες με τέσσερις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 24 οχήματα.

Έχασε τις αισθήσεις του ένας πυροσβέστης

Σύμφωνα με πληροφορίες του Patris News, ένα πυροσβεστικό όχημα εγκλωβίστηκε για λίγη ώρα πολύ κοντά στο πύρινο μέτωπο, με αποτέλεσμα ένας πυροσβέστης να χάσει τις αισθήσεις του. Ο πυροσβέστης διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όμως δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας.

 

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR