World
Updated at:

Λύθηκε ο γρίφος γιατί ο Ερντογάν ακύρωσε το πρόγραμμά του (upd)

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 

Ο βουλευτής της Προύσας του AKP Refik Özen είπε ότι ο Ερντογάν ανέβαλε το πρόγραμμά του λόγω ενός «κοινού κρυολογήματος».

Μετά την είδηση ​​της ακύρωσης, η δήλωση για το θέμα ήρθε από τον βουλευτή στην εκπομπή του AS TV, ενός από τα τοπικά τηλεοπτικά κανάλια της Προύσας  Φυσικά, η υγεία του προέδρου μας είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο. Με αυτή την έννοια, ελπίζω ότι θα αναρρώσει το συντομότερο δυνατό.

Αρχικό κείμενο 

Μετά το χθεσινό προκλητικό κρεσέντο κατά της Ελλάδος με σωρεία επιθετικών δηλώσεων, συζητήσεις έχει προκαλέσει στην γείτονα χώρα η αιφνιδιαστική αναβολή του προγράμματος του Τούρκου προέδρου. 

Η αλήθεια είναι πως όλη η εβδομάδα και με την Σύνοδο του ΝΑΤΟ ήταν πολύ απαιτητική για τον Ερντογάν και πλέον με την ακύρωση του σημερινού του προγράμματος άρχισαν οι εικασίες για την υγεία του. 

Ο πρόεδρος του κόμματος AK της επαρχίας της Προύσας Davut Gürkan ανακοίνωσε ότι το πρόγραμμα έναρξης και συγκέντρωσης του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Προύσα στις 2 Ιουλίου, ειδικά που αφορούσε στην λειτουργία της γραμμής του τραμ Τ2, έχει αναβληθεί για μεταγενέστερη ημερομηνία.

Δηλώνοντας ότι τα εγκαίνια έχουν αναβληθεί, ο Gürkan ανακοίνωσε ότι μόνο η γραμμή του τραμ Τ2 θα τεθεί σε λειτουργία πριν από τα εγκαίνια.

"Εργαζόμαστε εδώ και μερικές εβδομάδες για να σας φιλοξενήσουμε με ενθουσιασμό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους οργανισμούς μας για την έντονη βιασύνη και την προσπάθειά τους. Προσπαθούσαμε να δημιουργήσουμε μια πλημμύρα αγάπης στην Προύσα για να είμαστε αντάξιοι του Προέδρου. Αλλά μας δήλωσαν ότι θα ήταν πιο ενδεδειγμένο να αναβληθεί για μεταγενέστερη ημερομηνία με την έγκριση του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν" ανέφερε. 

 

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR