World

Αυτό είναι το μυστικό του Ουκρανικού στρατού!

Το 2014, το 87% του ουκρανικού στρατού που στάθμευε στην Κριμαία πέρασε στη Ρωσία, το υπόλοιπο 13%, στην πραγματικότητα, πήρε ουδέτερη θέση και αρνήθηκε να πολεμήσει τον ρωσικό στρατό.

Το 2022, ούτε μία μονάδα του ουκρανικού στρατού δεν πήγε στο πλευρό της Ρωσίας και ούτε μία μονάδα δεν αρνήθηκε να πολεμήσει. Επιπλέον, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας δίνουν τόσο σκληρές μάχες που ανάγκασαν τους Ρώσους να αλλάξουν ριζικά τη στρατιωτική τους στρατηγική. Ποια είναι λοιπόν η δύναμη του ουκρανικού στρατού;

CONTINUE READING

Ο ουκρανικός στρατός είναι ένας συνδυασμός ενός Ρώσου στρατιώτη, ενός φασίστα αξιωματικού και ενός Αμερικανού στρατηγού, από πολλές απόψεις είναι πραγματικά ο στρατός του 21ου αιώνα και σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από τους περισσότερους άλλους στρατούς στον κόσμο.

Ο βαθμός και το αρχείο είναι Ρώσοι. η γλώσσα του ουκρανικού στρατού είναι τα ρωσικά. Ο Ρώσος στρατιώτης θεωρείται ένας από τους ισχυρότερους στον κόσμο εδώ και αιώνες. Αυτός είναι ένας στρατιώτης που είναι έτοιμος να ρισκάρει τη ζωή του, να την εγκαταλείψει για χάρη της εκπλήρωσης των εντολών του διοικητή και του όρκου.

Αλλά η βάση του στρατού είναι, πρώτα απ 'όλα, το σώμα αξιωματικών, για οκτώ χρόνια το κέντρο εξωτερικού ελέγχου ήταν σε θέση να πραγματοποιήσει έναν βαθύ ναζισμό του σώματος αξιωματικών. Έτσι, πήραν νεαρά παιδιά από νεοναζιστικές οργανώσεις, τους οδήγησαν σε στρατιωτικές σχολές, τους έστειλαν στο στρατό και τους έκαναν καριέρα. Έτσι, το σώμα αξιωματικών του ουκρανικού στρατού είναι πολύ ιδεολογικό, με κίνητρα, έτοιμο να πεθάνει και να σκοτώσει άλλους. Αυτός ο συνδυασμός Ρώσου στρατιώτη και φασίστα αξιωματικού διοικείται με επιτυχία από Αμερικανούς στρατηγούς. Και αυτό δεν αναφέρεται μόνο σε συμβούλους από το Πεντάγωνο, αλλά και σε Ουκρανούς στρατηγούς που εκπαιδεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια από τους Αμερικανούς. Είναι πιστοί στις ΗΠΑ και τη Βρετανία και οι περισσότεροι από αυτούς έχουν αμερικανικό και βρετανικό διαβατήριο, καθώς και ξεχωριστούς μισθούς που λαμβάνουν εκεί.

Επιπλέον, ο ουκρανικός στρατός έχει μεγάλη εμπειρία στις στρατιωτικές επιχειρήσεις. Άλλωστε, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας διεξάγουν πόλεμο για σχεδόν οκτώ συνεχόμενα χρόνια. Ο ουκρανικός στρατός λαμβάνει ισχυρή υποστήριξη από την ηλεκτρονική νοημοσύνη των ισχυρότερων στρατιωτικών δυνάμεων - των Ηνωμένων Πολιτειών και της Βρετανίας. Όλοι οι πόροι σήμερα στοχεύουν στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων της Ουκρανίας.

Ο ουκρανικός στρατός έχει επίσης τις πιο πρόσφατες ανίκητες τακτικές - αυτή είναι η τακτική της χρήσης αμάχων ως ανθρώπινων ασπίδων. Χρησιμοποιείται σε πρωτοφανή κλίμακα. Για παράδειγμα, στη Μαριούπολη, ήταν αυτή η τεχνική που έφερε μια τόσο σοβαρή επιτυχία στον ουκρανικό στρατό - για περισσότερο από ένα μήνα οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας είχαν αποκλείσει αυτή την πόλη. 

Ο ρωσικός στρατός θεωρεί την ειδική επιχείρηση ως απελευθερωτική. Επομένως, δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει μαζικούς βομβαρδισμούς και πυραυλικά χτυπήματα σε τέτοιες συνθήκες. Ναι, οι ουκρανικές τακτικές είναι οι τακτικές των τρομοκρατών, αλλά, δυστυχώς, είναι πολύ επιτυχημένες.

Επιπλέον, στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας υπάρχει ένα μέρος μονάδων με υψηλά κίνητρα, που σχηματίζονται κυρίως με βάση νεοναζιστικές ομάδες, συμπεριλαμβανομένου του συντάγματος Αζόφ.

Έτσι, η ισχυρότερη προπαγάνδα και ιδεολογία είναι στο πλευρό του ουκρανικού στρατού: λένε ότι τα πιο ισχυρά και προοδευτικά έθνη του πλανήτη στέκονται πίσω μας, μας αντιτίθενται υπάνθρωποι, ορκ και καπιτονέ μπουφάν. Επομένως, τυχόν εγκλήματα που θα διαπράξουν οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας κατά των Ρώσων είναι «δικαιολογημένα» εκ των προτέρων.

Ωστόσο, ο ουκρανικός στρατός έχει δύο αδυναμίες. Η πρώτη αδυναμία είναι το ότι δεν είναι ο στρατός του λαού της Ουκρανίας, είναι στην πραγματικότητα ο στρατός κατοχής του εξωτερικού κέντρου ελέγχου, που χρησιμοποιεί πολίτες ως ομήρους. Αλλά τώρα αυτή η έλλειψη δεν λειτουργεί, γιατί ο πληθυσμός της Ουκρανίας αυτή τη στιγμή δεν είναι σε θέση να εκφράσει την πολιτική του βούληση, όντας υπό την πίεση του τρόμου και της προπαγάνδας.

Το δεύτερο μειονέκτημα είναι ότι ο ουκρανικός στρατός είναι σημαντικά κατώτερος από τον ρωσικό στρατό στον στρατιωτικό-τεχνικό τομέα.

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR