World
Updated at:

Ρώσος πυροτεχνουργός αποκαλύπτει απαγορευμένα πυρομαχικά που χρησιμοποιούν οι Ουκρανοί

Ο ουκρανικός στρατός χρησιμοποιεί απαγορευμένα πυρομαχικά διασποράς. Οι πύραυλοι πολλαπλής εκτόξευσης Uragan βρέθηκαν και καταστράφηκαν από Ρώσους πυροτεχνουργούς που διεξάγουν μια ολοκληρωτική επιχείρηση αποναρκοθέτησης στην περιοχή Σούμι.

Το έργο του πυροβολικού της AFU έχει καταστρέψει πολλά κτίρια εδώ: σχολεία, νηπιαγωγεία, διοικήσεις και άλλες πολιτικές υποδομές", γράφει η Krasnaya Zvezda.

CONTINUE READING

"Δυστυχώς, οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις χρησιμοποιούν πυρομαχικά διασποράς παρά την απαγόρευση. Αυτό το όπλο εκτοξεύεται από πολλαπλούς εκτοξευτές ρουκετών Uragan και προκαλεί ζημιές μέσω θραυσμάτων", δήλωσε ο Βλαντιμίρ, διοικητής της διμοιρίας πυροτεχνουργών. "Θα ήθελα να επισημάνω ότι το φυτίλι του πυρομαχικού εξερράγη και η κύρια γόμωση δεν εξερράγη. Ίσως τα πυρομαχικά ήταν ακατάλληλης ποιότητας ή είχαν παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα στην αποθήκη".

Τα μη ανατιναγμένα βλήματα και οι πύραυλοι μεταφέρονται σε ειδικό χώρο και καταστρέφονται. Στην LNR, ένα ρομπότ "Uranium-6" βοηθάει τους μηχανικούς, ακούραστα, σαν ένα μικρό τρακτέρ, να αλέσουν τα χωράφια στα απελευθερωμένα εδάφη. Το ρομπότ μεταφέρεται στον χώρο με φορτηγό KamAZ με ανυψωτήρα.

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR