Spiritual benefits

Άγιος Παΐσιος: Και να δεις η Παναγία μετά!…

Είναι αδύνατον να χάσει την ψυχή του εκείνος που τιμάει την Παναγία.

Η Παναγία, όποτε έχουµε ανάγκη, απαντά αµέσως στην προσευχή μας. Όποτε δεν έχουµε, µας αφήνει, για να αποκτήσουµε λίγη παλληκαριά.

Το Θεοτοκάριο (βιβλίο του Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου, στο οποίο περιλαμβάνονται ύμνοι προς την Παναγία) πολύ βοηθάει. Θερμαίνεται η καρδιά και συγκινείται. Και μόνο ένα νόημα από το Θεοτοκάριο, μπορεί να αλλοιώσει την ψυχή. Να διαβάζεις κάθε μέρα από το Θεοτοκάριο. Αυτό θα σε βοηθήσει πολύ να αγαπήσεις την Παναγία. Και να δεις η Παναγία μετά!… Θα σου δώσει μεγάλη παρηγοριά! Να διαβάζεις κάθε μέρα έναν κανόνα από το Θεοτοκάριο και θα δεις, θα αποκτήσεις λεβεντιά!

CONTINUE READING

Οι Χαιρετισμοί της Παναγίας είναι δοξολογία. Μπορείς να τους λες σαν ευχαριστία στην Παναγία, όταν εκπληρώνει κάποιο αίτημά σου. Όχι όλο να ζητάμε από την Παναγία, αλλά να Την ευχαριστούμε κιόλας. Οι Χαιρετισμοί της Παναγίας, περιέχουν πολλή Χάρη.

Όταν τα μικρά παιδάκια περνούν με τους γονείς τους έξω από κάποια βιτρίνα και θέλουν κάτι που τους αρέσει, τότε κρατούν την μητέρα τους από το φουστάνι και την τραβάνε και κλαίνε και κτυπιούνται, μέχρι να την εξαναγκάσουν να τους το αγοράσει.

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR