World
Updated at:

Βρετανία: Επεισοδιακή σύλληψη εγκληματία στο Λονδίνο - Επιτέθηκε στους αστυνομικούς με μαχαίρι

Ο σωματώδης άντρας με την μπαλακλάβα επιτίθεται με ένα πλατύ μαχαίρι 30 εκατοστών εναντίον δύο αστυνομικών στο Κρόιντον, στο νότιο Λονδίνο.

Η μάχη είναι σκληρή.

Ο άντρας κραδαίνει τη μακριά λεπίδα, τραυματίζει τους δύο αστυνομικούς και καταφέρνει να μην σωριαστεί στο έδαφος όταν δέχεται ηλεκτρική εκκένωση 50.000 βολτ από τέιζερ.

CONTINUE READING

Προς στιγμήν η σύγκρουση γέρνει προς την πλευρά του εγκληματία, όμως ο δεύτερος αστυνομικός καταφέρνει να τον ακινητοποιήσει όταν τον ψεκάζει στα μάτια με ένα σύννεφο πιπεριού.

Ο οπλοφόρος πέφτει δίπλα την μοτοσικλέτα του και εκεί συλλαμβάνεται.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία ανέφερε πως ο 23 ετών άνδρας αντέδρασε στους αστυνομικούς που τον σταμάτησαν με την μοτοσικλέτα του για έλεγχο

Δείτε το βίντεο του Mega

 

ΗΠΑ

Πάνω από δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στο κέντρο της Φιλαδέλφεια, στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις έδωσαν μάχη με τις φλόγες για περίπου 50 λεπτά προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά στον δεύτερο όροφο του τριώροφου κτιρίου.

Η φωτιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία όμως το σίγουρο είναι πως δεν λειτούργησαν οι τέσσερις ανιχνευτές καπνού στο διαμέρισμα.

Ένα παιδί και ένας ενήλικος διακομίστηκαν σε κοντινά νοσοκομεία.

Η πυροσβεστική υπηρεσία αναφέρει πως ανάμεσα στα θύματα υπάρχουν αρκετά παιδιά.

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR