Russia

Πόσο εξελίχθηκαν οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις μέσα στο 2021

"Οποιεσδήποτε απειλές για την ασφάλεια της Ρωσίας μπορεί να προκύψουν σε έναν ασταθή κόσμο, ο κύριος παράγοντας για τη διατήρηση της ανεξαρτησίας της χώρας μας παραμένει η υψηλή μαχητική ικανότητα των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων"

 Αυτό ειπώθηκε για άλλη μια φορά σε διευρυμένη συνεδρίαση του Υπουργείου Άμυνας που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Κέντρο Αμυντικής Διαχείρισης της Ρωσικής Ομοσπονδίας, όπου συνοψίστηκαν τα αποτελέσματα της στρατιωτικής εκπαίδευσης των στρατευμάτων το 2021 και σκιαγράφησαν τα σημεία αναφοράς για το 2022.

Αριθμοί που μιλούν από μόνοι τους 

12,8% - αυτό είναι το πόσο αυξήθηκαν οι μαχητικές δυνατότητες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας το 2021.

71,2% σήμερα είναι το μερίδιο των νέων όπλων στον στρατό και το ναυτικό της χώρας.

89,1% - το επίπεδο νεωτερικότητας στην πυρηνική τριάδα της Ρωσίας έχει φτάσει σε έναν τέτοιο δείκτη (το υψηλότερο σε ολόκληρη την ιστορία της ύπαρξής της).

5.000  βασικά όπλα παραδόθηκαν στα στρατεύματα φέτος μετά την υλοποίηση όλων των συμβάσεων με την αμυντική βιομηχανία.

 

«Οι δραστηριότητες του Υπουργείου Άμυνας εκτιμώνται ιδιαίτερα στη ρωσική κοινωνία. Πάνω από το 90 τοις εκατό των πολιτών είναι βέβαιοι ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι ικανές να υπερασπιστούν τη χώρα και το 88 τοις εκατό είναι περήφανοι για το στρατό και το ναυτικό ...

... Σύντροφε Ανώτατε Αρχιστράτηγε! Σύμφωνα με τις οδηγίες σας, την επόμενη χρονιά θα συνεχιστεί η πορεία της προοδευτικής ανάπτυξης των Ενόπλων Δυνάμεων και της αύξησης των μαχόμενων δυνατοτήτων τους».

δήλωσε ο Υπουργός Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Στρατηγός Στρατού Σεργκέι Σόιγκου πριν από λίγες μέρες. 

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR