National affairs

Τουρκικό κανάλι: Κανένα εμπόδιο δεν μπορεί να σταματήσει τις ένοπλες δυνάμεις μας

Το φιλοκυβερνητικό κανάλι TGRT προφανώς για να εμψυχώσει λίγο τους χειμαζόμενους οικονομικά Τούρκους πολίτες «ξαναζέστανε», ένα βίντεο από άσκηση που έκανε ο τουρκικός στρατός στις 2 με 5 Φεβρουαρίου, όπως αναφέρουν τα tourkikanea.gr.

Και το «σέρβιρε» λέγοντας μεταξύ άλλων και τα εξής:

«Κανένα εμπόδιο δεν μπορεί να σταματήσει τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις. Ο Τούρκος στρατιώτης ξεπερνά χωρίς δυσκολία τα εμπόδια που βγαίνουν μπροστά του. Άσκηση που σου κόβει την ανάσα οργανώθηκε απο την διοίκηση της 55ης ΜΧΚ ΤΞ (Μηχανοκίνητη ταξιαρχία) που βρίσκεται στο Κιρκλάρελι.

Σύμφωνα με το σενάριο, για να μεταφερθούν σύντομα στρατιωτικά οχήματα στην περιοχή όπου υπάρχει σύγκρουση, άρχισαν εργασίες στην λίμνη. Μετά από την εκτόξευση καπνογόνων μεταφέρθηκαν με επιθετικά σκάφη μονάδες στην περιοχή. Αφού διασφαλίστηκε η απέναντι ακτή, στρατιωτικά οχήματα μεταφέρθηκαν στην περιοχή επιπλέοντας.

Για λόγους επίθεσης από την απέναντι ακτή, Τούρκοι στρατιώτες πέρασαν στην απέναντι ακτή σιωπηλά με βάρκες από φάιμπερ γκλας. Κατά την μεταφορά χρησιμοποιήθηκε και η επιπλέουσα γέφυρα επιθετικού τύπου Σαϊμούρ».

Στις ασκήσεις όλοι νικάνε…

Την ώρα της κρίσεως να δούμε όμως…

 

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR