National affairs

13η Εκπαιδευτική Σειρά Διακλαδικού Σχολείου Διαλειτουργικότητας Ποιότητας και Στοχοθεσίας

Από την Δευτέρα 01 έως την Παρασκευή 05 Νοεμβρίου 2021 το ΓΕΕΘΑ οργάνωσε και διεξήγαγε τη 13η Εκπαιδευτική Σειρά του Διακλαδικού Σχολείου Διαλειτουργικότητας, Ποιότητας και Στοχοθεσίας με υβριδική μορφή (περιορισμένη φυσική παρουσία και παράλληλη τηλεκπαίδευση, λόγω των μέτρων προστασίας από την εξάπλωση της πανδημίας του Covid 19).

Στο σχολείο συμμετείχαν 130 στελέχη από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το ΓΕΕΘΑ, τα Γενικά Επιτελεία των Κλάδων των ΕΔ, τα Σώματα Ασφαλείας και τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

CONTINUE READING

Σκοπός του Σχολείου ήταν η εξοικείωση των συμμετεχόντων με τις βασικές αρχές της διαλειτουργικότητας και του ελέγχου ποιότητας, καθώς και η εμπέδωση των διαδικασιών της τυποποίησης. Το εκπαιδευτικό προσωπικό προερχόταν από το ΥΠΕΘΑ, το ΓΕΕΘΑ, το ΓΕΣ καθώς και από έτερους αρμόδιους φορείς τυποποίησης και ποιότητας όπως ο Ελληνικός Οργανισμός Τυποποίησης (ΕΛΟΤ) και το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης.

Η εν λόγω εκπαίδευση συμβάλλει στην ενίσχυση της διαλειτουργικότητας τόσο μεταξύ των Κλάδων και φορέων των Ενόπλων Δυνάμεων, όσο και με τους συνεργαζόμενους του κρατικού μηχανισμού, μέσω της παροχής γνώσεων επί των διαδικασιών τυποποίησης, ποιότητας και στοχοθεσίας, στις οποίες βασίζεται σημαντικό μέρος του έργου των εμπλεκομένων επιτελών.

GALLERY

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR