Society

"Μύρισε" Χόλιγουντ στη Θεσσαλονίκη: O Τζέισον Στέιθαμ άρχισε να "ρίχνει ξύλο" (Βίντεο)

Με άρωμα Χόλιγουντ έχει ψεκάσει τη Θεσσαλονίκη η παρουσία μεγάλων σταρ του κινηματογράφου για το τρίτο σίκουελ των «Αναλώσιμων».

Ο Τζέισον Στέιθαμ, ο οποίος ειδικεύεται στο να ρίχνει μπόλικο… ξύλο στους κακούς, μαζί με τους Άντι Γκαρσία, Μέγκαν Φοξ, αλλά και τον ράπερ 50 Cent βρίσκονται στην πόλη, την οποία έχουν πασπαλίσει με την αστερόσκονή τους.

Ο Στέιθαμ ανέβασε μάλιστα και ένα βίντεο από τα γυρίσματα που βρίσκονται σε εξέλιξη, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτό ο διάσημος σταρ των πολεμικών τεχνών χαλαρώνει με τα μέλη του συνεργείου ή παίζει… ξύλο για τις ανάγκες του ρόλου του, επιδεικνύοντας παράλληλα την τεχνική του στη χρήση των μαχαιριών.

Δείτε το βίντεο εδώ

CONTINUE READING

 

Και μπορεί να μην προσδιορίζει την τοποθεσία των γυρισμάτων, γράφοντας απλά το hashtag #expendables4, ωστόσο δεν αποκλείεται να είναι από τη Θεσσαλονίκη.

Εκεί όπου οι συντελεστές της ταινίας δουλεύουν πυρετωδώς για τα γυρίσματα που αναμένεται να διαρκέσουν δύο εβδομάδες και πραγματοποιούνται σε ένα τεράστιο πλατό στα ανατολικά της πόλης αλλά και σε έναν βιομηχανικό χώρο.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως στην παραγωγή έχει παραχωρηθεί και εξοπλισμός από τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Το Expendables 4 σκηνοθετεί ο Σκοτ Γουό, ενώ αναμένεται να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες την ερχόμενη χρονιά.

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR