Society
Updated at:

Κακοκαιρία "Μπάλλος": Κλειστά τα σχολεία αύριο-Δείτε σε ποιες περιοχές

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Παρασκευή όλα τα σχολεία σε δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, για προληπτικούς λόγους, εξαιτίας των μετεωρολογικών προγνώσεων για δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Ειδικότερα, θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία στους Δήμους Κορινθίων, Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Νεμέας και Σικυωνίων.

Επίσης, κλειστές θα παραμείνουν αύριο όλες οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και όλοι οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί του Δήμου Ανατολικής Μάνης, στη Λακωνία, λόγω της κακοκαιρίας.

Με εγκύκλιο την οποία υπογράφει η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, κλειστοί θα παραμείνουν αύριο, Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021, οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του ΟΑΕΔ στην Αττική για προληπτικούς λόγους ασφάλειας βρεφών και νηπίων και εξαιτίας των δυσκολιών μετακίνησης, που πιθανόν να προκύψουν, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων το επόμενο 24ωρο, σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού.

Κλειστοί θα παραμείνουν αύριο Παρασκευή, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, και όλοι οι βρεφικοί, παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί και όλα τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΑΠΑμεΑ) και τα Κέντρα Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ), στις Περιφέρειες:

1) Αττικής,

2) Κεντρικής Μακεδονίας (Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής),

CONTINUE READING

3) Στερεάς Ελλάδας (Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας),

4) Ιονίων Νήσων (Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας).

Δείτε εδώ την εγκύλιο 

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR