Society

Κερατέα- Αυτόπτης μάρτυρας: Ήταν εμπρησμός 100%- Από κάδο σκουπιδιών ξεκίνησε η φωτιά

Μία ακόμη μαρτυρία στην Κερατέα κάνει λόγο για εμπρησμό καθώς η μεγάλη φωτιά που καίει στην περιοχή ξεκίνησε από έναν κάδο σκουπιδιών. Νωρίτερα ο Δήμαρχος Λαυερωτικής είχε αναφέρει πως υπάλληλος του Δήμου είχε δει ύποπτο αυτοκίνητο να κινείται στο σημείο λίγο πριν από τη φωτιά. Έκανε λόγο για ένα λευκό αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια.

CONTINUE READING

Αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στην κάμερα του OPEN ουσιαστικά επιβεβαιώνει την παραπάνω μαρτυρία. «Υπάρχει ένα γεφύρι. Από εκεί ξεκίνησε η φωτιά και ανέβηκε στη χαράδρα, για έχει μαζεμένα ξερά» είπε. Και αποκάλυψε: «Είδα τον κάδο σκουπιδιών να έχει καπνό και ξαφνικά να αναπτύσσεται φλόγα. Μετά από  λεπτά έφτασε η φωτιά πάνω».

Ενώ ήταν ξεκάθαρος πως: «Είναι εμπρησμός 100%. Στο σημείο υπάρχουν κάδοι που είναι σχεδόν πάνω στην άσφαλτο, αλλά στο πίσω μέρος έχει πολλά ξερά». Ο δήμαρχος Λαυρεωτικής, Δημήτρης Λουκάς μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ 100.3 ανέφερε ότι πρόκειται για εμπρησμό, καθώς υπάλληλος του δήμου είδε ένα λευκό όχημα να βάζει φωτιά σε κάδους στο σημείο όπου ξέσπασε η φωτιά.

Το ίδιο ανέφερε στον ΣΚΑΙ και ο αντιδήμαρχος Λαυρεωτικής, Θανάσης Μακροδημήτρης, λέγοντας πως υπάλληλοι της υπηρεσίας καθαριότητας είδαν ένα λευκό αμάξι με φίμε τζαμια συγκεκριμένης μάρκας από το οποίο πέταξαν κάτι και αμέσως μετά δημιουργήθηκε κάψα στο σημείο.

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR