World

Δήμαρχος απείλησε να κόψει το νερό και τη θέρμανση σε όσους παραβιάζουν την καραντίνα

Στο "κόκκινο" βρίσκεται αναφορικά με τις επιπτώσεις της πανδημίας η ουκρανική περιοχή Ternopil, αλλά κάποια κέντρα διασκέδασης παραβιάζουν τους περιορισμούς καραντίνας με αποτέλεσμα να απειλούνται τώρα με κλείσιμο της ύδρευσης, της θέρμανσης και άλλων επικοινωνιών.

Αυτό δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης, Σεργκέι Ναντάλ, σε μήνυμά του.

"Πρόσφατα, υπάρχουν πολλές πληροφορίες από τις ρυθμιστικές αρχές ότι πολλές επιχειρηματικές οντότητες στην πόλη μας, ειδικά ιδρύματα ψυχαγωγίας, κέντρα νυχτερινής ζωής που έχουν το δικαίωμα στο νυχτερινό ωράριο, παραβιάζουν τις απαιτήσεις καραντίνας, δημιουργώντας έτσι μια απειλή εξάπλωσης της λοίμωξης", είπε ο δήμαρχος.

Πρόσθεσε επίσης ότι οι αξιωματικοί επιβολής του νόμου, το Υπουργείο Εμπορίου και το Υπουργείο Στέγασης και Κοινωνικών Υπηρεσιών έλαβαν εντολή να ενισχύσουν τον έλεγχο της τήρησης των περιορισμών καραντίνας από αυτά τα κέντρα.

"Εάν είναι απαραίτητο, και εάν αποδειχθεί ότι το έργο τέτοιων εγκαταστάσεων συμβάλλει στην εξάπλωση της μόλυνσης, τότε θα μιλήσουμε για τη διακοπή του νερού, των λυμάτων, της θερμότητας και άλλων δικτύων", δήλωσε ο δήμαρχος του Τερνοπίλ.

Πρόσθεσε ότι το κλείσιμο είναι ένα αναγκαστικό μέτρο για να αποφευχθεί η εξάπλωση του κορονοϊού στο Ternopil.

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR