Στο Σωτηρία ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Government

Μητσοτάκης σε λοιμωξιολόγους: Επιδείξαμε μεγάλη υπευθυνότητα ως χώρα

Τις ευχαριστίες του για τις υπηρεσίες που έχουν προσφέρει στη δημόσια Υγεία και στη χώρα ως προς  την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού εξέφρασε τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε παρέμβασή του στη συνεδρίαση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας.

Ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι οι κατευθύνσεις και οι προτάσεις της επιτροπής εξακολουθούν να είναι εξαιρετικά πολύτιμες για την αλληλουχία των κινήσεων που θα πρέπει να ακολουθήσει η κυβέρνηση, προσθέτοντας πως, πάντα, ο λόγος - όπως έγινε από την πρώτη στιγμή - θα δίνεται στους ειδικούς.

CONTINUE READING

Παράλληλα, εξήρε τη νηφάλια και ψύχραιμη τοποθέτηση όλων όσοι κλήθηκαν να αναπτύξουν τις απόψεις τους δημοσίως ενημερώνοντας Έλληνες πολίτες, συμπληρώνοντας πως μέσα από αυτό το δημόσιο βήμα εξήλθε ένας ενιαίος λόγος.

«Μπορούμε ως χώρα να είμαστε ικανοποιημένοι καθώς επιδείξαμε ένα μεγάλο βαθμό υπευθυνότητας, αιφνιδιάζοντας ευχάριστα και κάποιους στο εξωτερικό οι οποίοι πάντα έσπευδαν να χρησιμοποιήσουν όχι πολύ κολακευτικά στερεότυπα για τη χώρα και τους συμπολίτες μας», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν, επίσης, ο Υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Υγείας, Παναγιώτης Πρεζεράκος και ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας για το νέο κορονοϊό καθηγητής παθολογίας - λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας.

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR