Greek-Turkish Relations

Βίντεο: Οι ΕΔ ''μπλοκάρουν'' την εισβολή ισλαμιστών στον Έβρο - Σοκ από Άγκυρα: ''Με τους μετανάστες θα διαλύσουμε την ΕΕ''

Οι μετανάστες, υιοθετώντας τακτικές Χαμάς, προσπαθούν να καταστρέψουν τα πάντα στον Έβρο, ενώ καλύπτονται με οργάνωση, όταν οι Ελληνικές Δυνάμεις Ασφαλείας τους ρίχνουν νερό.

Είναι προφανές πως έχουν εκπαίδευση από την Άγκυρα, καθώς έχουν σταλεί ακραία ισλαμικά στοιχεία στα σύνορα.  

Tην ίδια στιγμή, σε βίντεο-σοκ, ο Σοϊλού ανέφερε σε συνέντευξή του πως θα γεμίσουν οι Τούρκοι την Ευρώπη με εκατομμύρια μετανάστες, θα αποσταθεροποιήσουν κυβερνήσεις και θα διαλυθούν οι οικονομίες της ΕΕ.

Με λίγα λόγια μιλάμε για οργανωμένο σχέδιο.

Ταυτόχρονα σε βίντεο-ντοκουμέντο, φαίνεται ξεκάθαρα πως οι ΕΔ βρίσκονται σε ετοιμότητα, καθώς με χρήση χημικών, εμπόδισαν την εισβολή μεταναστών.

Η εντολή ξεκάθαρη, κανείς δεν περνάει!

 

https://twitter.com/stavroforos_/status/1236284822101860352https://twitter.com/stavroforos_/status/1236340322147287040https://twitter.com/GeorghyZhukov/status/1236273992438292487https://twitter.com/abdbozkurt/status/1236305722767532035

Ισχυρή εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση για τον τρόπο διαχείρισης των εθνικών θεμάτων

Επιδοκιμάζει τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο προσφυγικό/μεταναστευτικό η συντριπτική πλειοψηφία της κοινής γνώμης, χαιρετίζοντας το «σφράγισμα» των συνόρων στον Έβρο, όπως προκύπτει από δύο δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται στον κυριακάτικο Τύπο. Παράλληλα, η Νέα Δημοκρατία καταγράφει ισχυρό προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε η Opinion Poll για λογαριασμό της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», το 90% των πολιτών πιστεύει ότι ο Μητσοτάκης και η κυβέρνηση αντέδρασαν σωστά απέναντι στον εκβιασμό Ερντογάν, ενώ το 81% συμφωνεί με την σκλήρυνση της γραμμής που ακολουθεί η κυβέρνηση στο προσφυγικό/μεταναστευτικό.

CONTINUE READING

 

Αντίθετα, το 62% των πολιτών δηλώνει ότι αποδοκιμάζει τη στάση που κράτησε στα γεγονότα στον Έβρο ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στην πρόθεση ψήφου, το 38,8% των πολιτών δηλώνει ότι θα ψήφιζε τη Ν.Δ., έναντι 20,8% που θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ, 4,5% που επιλέγει το ΚΙΝΑΛ, 5% που δηλώνει προτίμηση στο ΚΚΕ, 4,5% που προτιμά την Ελληνική Λύση και 2,7% που θα ψήφιζε ΜέΡΑ25.

Την ίδια ώρα, και στη δημοσκόπηση της εταιρείας Interview για λογαριασμό της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής», η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών επιδοκιμάζει τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στις κρίσιμες και ραγδαίες εξελίξεις για τα εθνικά θέματα όσο και στη νέα «μάστιγα» του κορωνοϊού που απειλεί τη δημόσια υγεία.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την έρευνα, εννέα στους δέκα ερωτηθέντες απαντούν «ναι» στο κλείσιμο των συνόρων αλλά και στην απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στη δημιουργία κλειστών δομών.

Οι αριθμοί είναι αποκαλυπτικοί στην έρευνα που διενεργήθηκε το διάστημα 3 έως 5 Μαρτίου, δηλαδή ενώ βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη η «μάχη» στα σύνορα απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις κι ενώ τα κρούσματα του κορωνοϊού είχαν ξεπεράσει τα 30.

 

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR