Weather

Εύβοια: “Θαμμένοι” στο χιόνι και χωρίς ρεύμα για τρίτη ημέρα (βίντεο)


Χωρίς ρεύμα παραμένει το χωριό Σέττα, του δήμου Ερέτριας στην Εύβοια, για τρίτο 24ώρο, καθώς η διακοπή ξεκίνησε τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Το χωριό είναι αποκλεισμένο, αφού τα χιόνια φτάνουν τα 4,5 μέτρα ύψος και η πρόσβαση των συνεργείων της ΔΕΔΔΗΕ είναι μέχρι στιγμής αδύνατη.

Το χιόνια και ο πάγος είναι τόσα, που μέχρι και τα εκχιονιστικά δυσκολεύτηκαν να προσεγγίσουν την περιοχή. Πρόβλημα υπάρχει στην περιοχή και στις τηλεφωνικές επικοινωνίες, οι οποίες έχουν διακοπεί.

Οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του ΑΝΤ1 είναι χαρακτηριστικές της κατάστασης, αφού φαίνεται πως μέχρι και τα αυτοκίνητα έχουν θαφτεί κάτω από το χιόνι.


Καιρός: Χιόνια πριν… φύγει ο «Ηφαιστίων»
Σήμερα (08.01.2020) στα ανατολικά και τα νότια τοπικές βροχές ή χιονόνερο και ασθενείς παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά – ημιορεινά κυρίως της ανατολικής Στερεάς, της Εύβοιας και της Κρήτης. Τα φαινόμενα από το βράδυ θα περιοριστούν στην Κρήτη.
Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 5 με 7 και στο Αιγαίο 8 με 9 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές στα δυτικά και βόρεια, όμως παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες, κατά τόπους ισχυρός στα κεντρικά και βόρεια.

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR