Church

Στρατευμένος ο Πάιατ στην εξουδετέρωση της ρωσικής επιρροής στα Βαλκάνια - Στήνουν τώρα "ουκρανικό" και στο Άγιο Όρος!


Ο πρέσβης που σύνδεσε το όνομά του με τη συρρίκνωση της Ουκρανίας ήρθε στην Ελλάδα, την πιο κρίσιμη περίοδο, μ’ ανάλογα σχέδια και στόχους.

Ο Πάιατ είναι απολύτως στρατευμένος στην πολιτική εξουδετέρωσης της ρωσικής επιρροής στα Βαλκάνια. Ο ίδιος απέδειξε τον εν λόγω προσανατολισμό του στην «ειδική αποστολή» που είχε στην Ουκρανία. Μία συγκεκριμένη αποστολή, η οποία είχε κεντρικό στόχο να αποσπάσει την χώρα αυτή από τη σφαίρα επιρροής της Ρωσίας και να την προσδέσει στο άρμα των ΗΠΑ.

Η πραγματικότητα είναι ότι η Σιωνο-Νέα Τάξη Πραγμάτων, έχει 3 κεντρικούς στόχους όσο και μισητούς εχθρούς: Πρώτον, την Ορθόδοξη Ελλάδα, δεύτερον το καθαγιασμένο Άγιον Όρος και, τρίτον, τον Ορθόδοξο πρόεδρο κ. Πούτιν.

Κανείς δεν έχει χαρακτηρίσει, μέχρι σήμερα και δημοσίως, ως «ανθύπατο» τον σημερινό πρέσβη των ΗΠΑ, τον κ. Πάιατ. Σας φέρνω στο νού σας ότι, το 1998, ο τότε πρόεδρος της Βουλής κ. Απ. Κακλαμάνης είχε αποκαλέσει τον τότε πρέσβη, κ. Νίκολας Μπερνς, ως «ανθύπατο». Προσέτι δε, δεν αποτελεί υπερβολή να πούμε ότι ο κ. Τζέφρι Πάιατ έχει αποδειχθεί ο πιο παρεμβατικός πρεσβευτής των ΗΠΑ μέχρι σήμερα στον τόπο μας.

Όπως και ο κ. Μπέρνς, έτσι και ο κ. Πάιατ είναι, σχεδόν, πανταχού παρών. Ορατός, ηχηρός, ακούραστος και άκρως παρεμβατικός. Είτε πρόκειται για συμμετοχή σε ποδηλατάδα, είτε για δημόσιες δηλώσεις επί θερμών ζητημάτων, είτε για δημόσιες εμφανίσεις σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια, είτε για διπλωματικά ταξίδια σε γειτονικές πρωτεύουσες είτε για συζητήσεις με τον ΥΕΘΑ κ. Καμμένο για τις πρόσφατες φωτιές στη Ραφήνα, το Μάτι, κλπ., ο σημερινός κ. Πρέσβης των ΗΠΑ βρίσκεται παντού. Ήδη ο ίδιος έχει φτιάξει ένα πάρα πολύ ισχυρό προφίλ, ως ένας πολύ έμπειρος και ικανός διπλωμάτης.

Ήρθε στην Αθήνα από το Κίεβο. Ως «προστατευόμενος» της υφυπουργού Εξωτερικών Βικτόρια Νούλαντ, ο κ. Πρέσβης έφτασε στην Αθήνα για να τοποθετηθεί και να εργασθεί ως η αιχμή της αντιρωσικής η της αντί-Πουτινικής ανασχετικής πολιτικής των ΗΠΑ. Ως ο άνθρωπος, δηλαδή, που θα τα βάλει και θα εργασθεί «ανοιχτά» κατά του ίδιου Κρεμλίνου.

Στα πιο δύσκολα χρόνια της Ελλάδας και στους καιρούς πριν τα επερχόμενα γεγονότα και τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ο κ. Τζέφρι Πάιατ αποδεικνύεται ως ένας υπέρ-δραστήριος πρέσβης όσο και ένας υψηλής πολιτικής νοημοσύνης διπλωμάτης. Ο 54-χρόνος Πάιατ, στη μέχρι σήμερα διπλωματική του καριέρα στην Ελληνική πρωτεύουσα, έχει αναμιχθεί και κάνει ήδη πάρα πολλά, σε διαφορετικά επίπεδα, όσο και με πολλούς και ασυνήθιστους διπλωματικούς τρόπους και ενέργειες. Έχει αναλάβει διπλωματικές πρωτοβουλίες που πολλοί προκάτοχοί του, μάλλον, δεν θα τις είχαν καν σκεφτεί.

Από το καλοκαίρι του 2016, όταν ανέλαβε καθήκοντα στην Αθήνα, μέχρι σήμερα, έχει αλλάξει άρδην και δραματικά η ελληνοαμερικανική ατζέντα. Και έχει ενισχυθεί γιγαντιαία ο αμερικανικός ρόλος και παρέμβαση στα εσωτερικά θέματα της Ελλάδος. Και που δεν τον βρίσκεις τον κ. Πάιατ; Από την Αλεξανδρούπολη μέχρι τη Σύρο και από την Αθήνα μέχρι και την Άγκυρα, κάνοντας: ομιλίες με πολλαπλές επιδιώξεις, στοχευμένες πολιτικές παρεμβάσεις, πολλές σημειολογικές επισκέψεις, συναντήσεις με θεσμούς και πρόσωπα από όλο το πολιτικό φάσμα, παρέα τους δημάρχους, συναντήσεις με περιφερειάρχες, διαβουλεύσεις με εκπροσώπους φορέων, κλπ.

Και επειδή όλα τα διεθνικά πράγματα πρέπει να γίνουν την συγκεκριμένη ώρα, με την προκαθορισθείσα αλληλουχία και σύμφωνα με τα λεπτομερέστατα σχέδια των Εβραίο-Σιωνιστών, ο ίδιος «ενεργοποίησε» τον αμερικανικό παράγοντα στη γείτονα χώρα, με αποτέλεσμα, άμεσα σχεδόν, να αποκλιμακωθεί μία σχεδόν …βέβαιη κρίση. Φαίνεται ότι δεν είχε έρθει ακόμη η μεγάλη, η αναμενόμενη και βεβαία «ώρα της σύγκρουσης». Ωστόσο, η Σιωνο-στημένη συγκρουσιακή συνέχεια μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας, θα βρεθεί στο μάτι του επερχόμενου κυκλώνα, διαμέσου των πολεμικών κινήσεων των ανατολικών γειτόνων μας.

Ο κ. Πάιατ είναι υπέρμετρα ενεργός στο θερμό μέτωπο των ελληνοτουρκικών σχέσεων. Είναι χαρακτηριστική η πρόσφατη δήλωσή του ότι Ελλάδα και ΗΠΑ έχουν το ίδιο συμφέρον έναντι της Τουρκίας. Πολιτικό-διπλωματική γραμμή, που φαίνεται να ακολουθεί ο ίδιος και στο παρασκήνιο. Ας μην ξεχνάμε όμως, ούτε στιγμή, ότι η ηγεσία των ΗΠΑ είναι απολύτως δέσμια και πιστός υπηρέτης των σατανικών σχεδίων των διεθνών Σιωνιστών. Και πρέπει, οπωσδήποτε, σε αυτήν την ιδιαίτερη χρονική συγκυρία, οι ΗΠΑ να φαίνονται, εξωτερικά, εικονικά η επιφανειακά, ως εξόχως «φιλικές» στις σχέσεις τους με την Σιωνο-μισητή και Ορθόδοξη Ελλάδα.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ο κ. πρέσβης επισκέφθηκε το Άγιον Όρος τον Απρίλιο μήνα που μας πέρασε. Ας μην μας διαφεύγει, επίσης, το γεγονός η η πραγματικότητα ότι η Σιωνο-Νέα Τάξη Πραγμάτων, έχει 3 κεντρικούς στόχους όσο και μισητούς εχθρούς: Πρώτον, την Ορθόδοξη Ελλάδα, δεύτερον το καθαγιασμένο Άγιον Όρος και, τρίτον, τον Ορθόδοξο πρόεδρο κ. Πούτιν. «Το Όρος Άθως είναι ένα πραγματικά πνευματικό μέρος», έγραψε ο κ. Πάιατ. Και δήλωσε ο ίδιος ιδιαιτέρως εντυπωσιασμένος τόσο από την μεγάλη και λαμπρή ιστορία της Μονής Βατοπεδίου οσο, επίσης, και από την καινοτόμο έρευνα της Ιεράς Μονής για τα βιολογικά και φυτικά προιόντα της.

Πάιατ: Το κόκκινο πανί του Κρεμλίνου

Ο κ. Πάιατ, που ήταν πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ουκρανία από το καλοκαίρι του 2013 μέχρι το καλοκαίρι του 2016, είναι κόκκινο πανί για το Κρεμλίνο. Το γεγονός ότι ο κ. Πάιατ ήρθε στην Ελλάδα από την Ουκρανία, ορθά και πολύ δικαιολογημένα φούντωσε τα πολεμικά σενάρια, ενώ εξίσου δημιούργησε ποικίλους συνειρμούς για το ποιοί μπορεί να είναι, εν τέλει, οι μελλοντικοί σχεδιασμοί της Σιωνιστικής Ουάσιγκτον για την σημερινή Συριζο-Ελλάδα. Διότι, η τριετής θητεία του κ. Πάιατ, συνέπεσε με μία περίοδο όπου η επικράτεια της Ουκρανίας συρρικνώθηκε, η Μόσχα προσάρτησε την χερσόνησο της Κριμαίας και ακολούθησαν πολλές εμφύλιες συγκρούσεις.

Τον Σεπτέμβριο του 2014 ο κ. Πάιατ είχε εγκαλεστεί ορθώς και επισήμως, ότι είχε αναρτήσει στο Twitter του ψεύτικες φωτογραφίες από στρατιωτική άσκηση ουκρανικών και αμερικανικών δυνάμεων. Ενώ, σε άλλη περίπτωση, οι Ρώσοι τον επέπληξαν και τον διέσυραν, επειδή ο ίδιος ανέβασε φωτογραφία ενός γερμανικού άρματος μάχης που συμμετείχε, δήθεν, στα κοινά παίγνια του ουκρανικού στρατού με το ΝΑΤΟ, αν και στην πραγματικότητα η εν λόγω εικόνα ήταν από γυμνάσια που είχαν γίνει το 2013.

Ως πρεσβευτής στην Ουκρανία, ο κ. Πάιατ έγινε παγκοσμίως διάσημος τον Φεβρουάριο του 2014. Όταν τότε, μυστηριωδώς, διέρρευσε μία τηλεφωνική του συνομιλία με την τότε βοηθό υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, κ. Βικτόρια Νούλαντ και λίγο πριν ξεσπάσουν οι μετέπειτα αιματηρές συγκρούσεις στην Ουκρανία. Μετά τη διαρροή της εν λόγω τηλεφωνικής επικοινωνίας, που τράβηξε το ενδιαφέρον των ΜΜΕ, κυρίως για τη φράση «να πάει να γ***** η ΕΕ», ήρθαν στο φως οι πραγματικές και φρικτές λεπτομέρειες των σχεδιασμών του Αμερικανικού Στέιτ Ντιπάρτμεντ: που περιελάμβαναν ακόμη και συνεργασίες με ένοπλες φασιστικές ομάδες στην Ουκρανία.

Ωστόσο, όπως απέδειξε κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Κίεβο, ο κ. Πρέσβης είναι φιλομαθής. Ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανε φτάνοντας στην Ουκρανία, ήταν να μάθει ουκρανικά. Ο κ. Πάιατ γεννήθηκε το έτος 1963 και μεγάλωσε στη Λα Τζόλα της Καλιφόρνιας. Έχει μάστερ στις Διεθνείς Σχέσεις από το Πανεπιστήμιο του Γέιλ και πτυχίο Πολιτικών Επιστημών από το Πανεπιστήμιο Ιρβάιν της Καλιφόρνιας.

Τις πρώτες του διαθέσεις τις έδειξε εμμέσως τον Μάιο του 2016, δύο ημέρες μετά την ανακοίνωση ότι επελέγη ως διάδοχος του Ντέιβιντ Πιρς στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα. Ο κ. Πάιατ ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter μία φωτογραφία του να κάνει ανέμελα ποδήλατο στο Κίεβο. Έτσι για τα μάτια. Αφού ο κ. Πάιατ δεν έχει επιλέξει ένα δήθεν χαλαρό προφίλ, χωρίς να παρεμβαίνει, και μάλιστα κάθετα, στα εσωτερικά πολιτικά πράγματα της Ελλάδας. Ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει. Αυτές τις εντολές έχει και αυτές εκτελεί.

Μάλιστα δε, και στην Ουκρανία, ακολουθούσε ένα πρόγραμμα διαρκώς παρεμβατικό, με συνεχή δημόσια παρουσία, ιδίως στα κοινωνικά δίκτυα. Είναι άκρως ενδεικτικό το γεγονός ότι συγκεκριμένα την Τετάρτη 25 Μαίου, ο κ. Πάιατ έκανε 41 «τιτιβίσματα» από τον προσωπικό του λογαριασμό: αφού, την ίδια ημέρα, οι Ρώσοι απελευθέρωσαν τη Νάντια Σαβτσένκο, Ουκρανή πιλότο που κρατούσαν φυλακισμένη για δύο χρόνια, σε αντάλλαγμα για την αποφυλάκιση δύο Ρώσων κρατουμένων.

Εισέτι, ο κ. Πάιατ, μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Ιστορίες», εκφράζοντας δήθεν τον φόβο του για ένα «ατύχημα» στο Αιγαίο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Και παρά το βέβαιο γεγονός ότι ο Ελληνο-Τουρκικός πόλεμος είναι ήδη Σιωνο-προσχεδιασμένος και θα συμβεί κατά 100 %, ο ίδιος, εντούτοις, προειδοποίησε - εικονικώς - ότι: «όσο έχετε αυτά τα φονικά περίπλοκα στρατιωτικά συστήματα που λειτουργούν σε κοντινή απόσταση το ένα από το άλλο υπάρχει πάντα φοβερός κίνδυνος ατυχήματος, το οποίο φυσικά θα προκαλέσει μεγάλες επιπλοκές στη σχέση σας».

Το Σιωνιστικό Συριζο-πούλημα του ονόματος

Όσον αφορά, επιπροσθέτως, το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, ο ίδιος δήλωνε συνεχώς αισιόδοξος, εκφράζοντας σταθερά τη αμέριστη στήριξή του στον διαμεσολαβητή των Ηνωμένων Εθνών κ. Μάθιου Νίμιτς. Όπως τόνιζε: «Θα κάνουμε τα πάντα, ως ΗΠΑ, να υποστηρίξουμε τις προσπάθειες του Νίμιτς στις μέρες και τις εβδομάδες που έχουμε μπροστά μας».

Γνωρίζοντας η ελέγχοντας πλήρως οι ΗΠΑ τα Χριστομάχα κυβερνητικά ανδρείκελα της Ελλάδας, η τότε συνέντευξη του Αμερικανού πρέσβη στις «Ιστορίες» του ΣΚΑΙ, έδειχνε ξεκάθαρα ότι ο ίδιος είναι άκρως «αισιόδοξος» ότι Ελλάδα και ΠΓΔΜ θα φτάσουν σε ένα κοινό και προδοτικό αποτέλεσμα. Σε έναν Σιωνο-προσχεδιασμένο ανθελληνικό επίλογο.

Ο Πάιατ είναι όντως ένας εξαιρετικά δραστήριος και ικανός «τοποτηρητής» των Εβραίο-Σιωνιστικών συμφερόντων στην Ελλάδα, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων. Συχνά-πυκνά ο ίδιος συγχαίρει και επαινεί, δημοσίως, την προδοτική και Χριστοπόλεμη κυβέρνηση, που έχει δήθεν μετατρέψει την Ελλάδα σε έναν βασικό «πυλώνα σταθερότητας στην περιοχή». Ποιος άραγε μπορεί να ξεχάσει την συνέντευξη του ιδίου, η οποία έφερε τον πρωτοσέλιδο τίτλο: «ΗΠΑ ευλογούν Τσίπρα»;

Ο ψυχρός και στυγνός κ. Πάιατ είχε τότε τονίσει: «Ο πρωθυπουργός έχει πλέον μία ευκαιρία να διαμορφώσει ένα νέο αφήγημα. Υποθέτοντας ότι η διαδικασία θα προχωρήσει και η επόμενη εκταμίευση πραγματοποιηθεί, η Ελλάδα θα πλεύσει σε ήρεμα νερά για περίπου δύο χρόνια». Ο ίδιος είχε, ομοίως, τότε αναφέρει, λ.χ., και για την δήθεν έξοδο από τα Μνημόνια αλλά με σκληρή εποπτεία, τα νέα προαπαιτούμενα όσο και σε κάποια πλεονάσματα μέχρι το 2060.

Ο Αμερικανός πρέσβης συνεχώς αβαντάρει τον εθνο-πουλημένο και προδοτικό ΣΥΡΙΖΑ, με φράσεις του τύπου: «Ενθαρρυντική πρόοδος για τις επενδύσεις στην Ελλάδα!». Σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου στο ΑΠΕ: «Είναι ενθαρρυντική για τις επενδύσεις η πρόοδος που σημειώνεται στην Ελλάδα αλλά και τα σαφή μηνύματα από τον πρωθυπουργό και την υπόλοιπη κυβέρνηση σε ότι αφορά τη σημασία των επενδύσεων και ιδιαίτερα επενδύσεων από τις ΗΠΑ».

Ναί, ένα τόσο μεγάλο όσο και εν ψυχρώ δούλεμα πέφτει η λαμβάνει χώρα σε βάρος όλων μας! Έτσι, για να πούμε κάτι το δήθεν πολύ σημαντικό, που δήθεν έκαναν η κατόρθωσαν οι άθεοι προδότες. Και απλώς για τα αυτιά εκείνων η των εν αγνοία τελούντων Ελλήνων. Και φυσικά όχι μόνον. Αφού, ο εν εξελίξει Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος, που ήδη ξεκίνησε στη Συρία, το έτος 2011, θα επεκταθεί στη συνέχεια: πρώτα στο Αιγαίο, μετέπειτα με την σφοδρότατη ρωσοτουρκική σύγκρουση, ακολούθως μεταξύ του Ισραήλ και του Ιράν (Ευφράτης), αργότερα γύρω από την Ιερουσαλήμ και, τέλος, πάνω και γύρω από την Θεοφύλακτη Πόλη. Αρμαγεδών.

Ο Πάιατ είναι απολύτως στρατευμένος στην πολιτική εξουδετέρωσης της ρωσικής επιρροής στα Βαλκάνια. Ο ίδιος απέδειξε τον εν λόγω προσανατολισμό του στην «ειδική αποστολή» που είχε στην Ουκρανία. Μία συγκεκριμένη αποστολή, η οποία είχε κεντρικό στόχο να αποσπάσει την χώρα αυτή από τη σφαίρα επιρροής της Ρωσίας και να την προσδέσει στο άρμα των ΗΠΑ.

Η δήθεν μεγάλη συνομωσία

Και έτσι φτάσαμε, Σιωνο-προσχεδιασμένα και πάλι, και μέχρις εδώ: Να ομιλούμε, δηλαδή, για δήθεν Ρώσους κατασκόπους, για την προδοσία της Μακεδονίας, εμπλέκοντας ακόμη και αυτό το Άγιον Όρος. Όπου, τα απολύτως «αδέσμευτα» και συστημικά ΜΜΕ, σε συνεργασία με δήθεν αόρατες δυνάμεις, έχουν αναλάβει να αποπροσανατολίσουν τον Ελληνικό λαό επάνω στο θέμα της προδοσίας και το ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Και τι τρόπο βρήκαν, τελευταίως, τα απολύτως ανεξάρτητα και ελεύθερα Ελληνικά ΜΜΕ; Παίζουν, ως πολύ σπουδαίες ειδήσεις, το δήθεν θρίλερ των πανίσχυρων Ρώσων υπέρ-κατασκόπων, που δήθεν όρμησαν στο Άγιον Όρος, όσο και στην Βόρεια Ελλάδα, και εξαγοράζουν συνεχώς συνειδήσεις μητροπολιτών, Αγιορειτών, βουλευτών κλπ. Έλα Χριστέ και Κύριε...

Και ότι από αυτήν την δήθεν φοβερή και άκρως ανθελληνική συνωμοσία, που θα έριχνε την ικανότατη Κυβέρνηση και θα ακύρωνε την τόσο ωφέλιμη για την Ελλάδα «Συμφωνία των Πρεσπών», μας έσωσε, και ευτυχώς!, ο κ. Πάιατ, μαζί με την αμερικάνικη αντικατασκοπεία, σε αγαστή συνεργασία με την δική μας ΕΥΠ. Ναί, σας το «υπογράφω», ότι έτσι είναι: το κέντρο των δήθεν βρώμικων κατασκόπων και του ρωσικού λόμπι, είναι το Άγιον Όρος… Έλεος, Σταυρωτές η Σιωνιστές!

Εδώ πρόκειται για μία μεγάλη επιχείρηση αποσταθεροποίησης, που εκδηλώθηκε στην Ελλάδα από ξένο παράγοντα. Πρόκειται βεβαίως για μία απίστευτη γελοιότητα και αθλιότητα. Γεγονός η συγχορδία Πάιατ-Τσίπρα, που μετατρέπει σε No1 εχθρό της χώρας μας την Ορθόδοξη Ρωσία. Ανακάλυψαν δε οι «υπηρεσίες» και μία μεγάλη «φωλιά» κατασκόπων μέσα στον μεγαλύτερο κατασκευαστικό Όμιλο. Την ΕΛΛΑΚΤΩΡ. Κάνεις στις μέρες μας οποιαδήποτε δουλειά με τη Μόσχα; Είσαι πλέον εχθρός. Αυτό είναι το «μότο» των ημερών.

Βλέποντας η διαβάζοντας όλα αυτά, τα Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία καταγγέλλουν: «Συκοφαντία οι κατηγορίες για παρέμβαση ξένων παραγόντων στο Σκοπιανό ». Ανάμεσα στ’ άλλα, γράφουν: «Τα 22 Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία της Θεσσαλονίκης διαμαρτύρονται εντόνως για την προσπάθεια απόδοσης της οργής και της αγανάκτησης του ελληνικού λαού για την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών, σε παρέμβαση ξένων παραγόντων.

Η αήθης προσπάθεια των υποστηρικτών της συμφωνίας να παρουσιάσουν, μέσω των ΜΜΕ, εκκλησιαστικά πρόσωπα, και ιδίως ιεράρχες της Μακεδονίας, ως ενεργούμενα της ρωσικής διπλωματίας, προσβάλλει την νοημοσύνη του λαού μας και διαστρεβλώνει την πραγματικότητα, καθώς η Εκκλησία της Ελλάδος πρωτοστάτησε από την πρώτη στιγμή, από το 1991, στις διαμαρτυρίες για την κλοπή του ονόματος της Μακεδονίας. Στον αγώνα εκείνον μάλιστα έδωσαν το “παρών” και οι περισσότεροι από τους σημερινούς ιεράρχες, ως αρχιμανδρίτες τότε, στις Μητροπόλεις τους».

Τέλος, με τον σαρκαστικό τίτλο «Αμερικανική “Διπλωματία”», ο κ. John Laughland, του διαδικτυακού Zero Hedge, αναδημοσιεύει, από το ρωσικό τηλεοπτικό Δίκτυο Russia Today, κάποια σχόλια αφιερωμένα στις επιδόσεις του κ. Πάιατ. Και ειδικότερα για την άνωθεν Σιωνο-επιβολή της συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ με τα Σκόπια. Συνεργάτης του εν λόγω ρωσικού καναλιού, χαρακτηρίζει σκωπτικώς αυτή την συμφωνία ως «νίκη της Ελλάδος»: φράση που λέγεται η παρεμβάλλεται όχι ως τιμητικό παράσημο προς τους κ.κ. Τσίπρα-Κοτζιά, αλλά ως μία ωρολογιακή βόμβα κατά των δύο πρωθυπουργών όσο και κατά της γενικότερης κατάστασης στα Βαλκάνια και όχι μόνον. Βαρύτατη κατάσταση η καταιγίδα που ήδη πλησίασε…

*γράφει ο Ηλίας Δ. Καλλιώρας, PhDΣυγγραφέας, Καθηγητής, πρώην βουλευτής Φθιώτιδας/orthodoxia.gr

Ακούστε τη ραδιοφωνική εκπομπή του Διονύση Μακρή "Για ποιον χτυπάει η καμπάνα" από το κανάλι του Στύλου Ορθοδοξίας για το πώς τώρα στήνουν "ουκρανικό" και στο Άγιο Όρος!

https://www.youtube.com/embed/MKn4PrSzeqA

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR