Weather

Καλλιάνος: Βελτίωση καιρού από την Πέμπτη (27/12) - Αναλυτική πρόγνωση (βίντεο)

Κατά τη διάρκεια της Πέμπτης αναμένεται βελτίωση του καιρού, ωστόσο, θα παραμείνει ο παγετός και οι χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες

Βελτίωση παρουσιάζει ο καιρός από τις μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης (26/12), ενώ την Πέμπτη αναμένεται να εξασθενίσουν πλήρως τα φαινόμενα. Κύριο χαρακτηριστικό του καιρού ωστόσο, θα είναι οι χαμηλές θερμοκρασίες.

Για την Πέμπτη (27/12) αναμένονται λίγες τοπικές νεφώσεις στις περιοχές της κεντρικής και νότιας Εύβοιας, καθώς και στις Σποράδες. Στις Κυκλάδες και την Κρήτη, αναμένονται λίγες βροχές κι εξασθενημένες χιονοπτώσεις στα ορεινά.

Σε όλη τη χώρα, αναμένονται πολύ μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας, όμως, ο υδράργυρος θα πέσει πολύ χαμηλά στα κεντρικά και στα βόρεια ηπειρωτικά τμήματα, κάτω από τους -3 βαθμούς Κελσίου κι αργά το μεσημέρι θα φτάσει γύρω στους 10 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, ενώ στο νοτιοανατολικό Αιγαίο το πρωί θα υπάρξουν ριπές μέχρι και 8 μποφόρ, αλλά με τάσεις εξασθένισης.

https://youtu.be/RGfl072jbrY

Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια με 10-12 βαθμούς, ενώ το πρωί θα δημιουργηθεί παγετός.

Στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται ίδιος καιρός με αρκετό κρύο το πρωί και τον υδράργυρο κάτω από το μηδέν και ήλιο με δόντια το μεσημέρι.

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR