National affairs

Ενοχλήθηκαν οι Τούρκοι με τις δηλώσεις Καμμένου - «Σκληρά λόγια από την Ελλάδα για την Τουρκία» - Δείτε εικόνες

Του Ανδρέα Μουντζουρούλια

Ενοχλήθηκαν όπως φαίνεται τα Τουρκικά ΜΜΕ από τις δηλώσεις Καμμένου. Ο Υπουργός μετά το τέλος της σημερινής παρέλασης έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς την Τουρκία. Αμέσως τα site της Τουρκίας, που μην ξεχνάμε ότι ανήκουν όλα πλέον στον Ερντογάν ανέβασαν αμέσως το θέμα.

Η Hurriyet στον τίτλος της έγραψε το εξής: «Σκληρά λόγια από την Ελλάδα για την Τουρκία»

Ανέφεραν συγκεκριμένα:

«Θέλω να διαβεβαιώσω τον ελληνικό λαό ότι οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση απέναντι στην εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας. Είμαστε ένας λαός φιλειρηνικός, κάνουμε τα πάντα για την ειρήνη. Αλλά, όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία θα τον συντρίψουμε.

Όπως συνέτριψαν το 1821 οι Έλληνες μαχητές μία πανίσχυρη οθωμανική αυτοκρατορία. Όσοι σκέφτονται μεγάλες οθωμανικές αυτοκρατορίες, θα πρέπει να θυμούνται και το 1821. Το πώς μια ψυχή, ο ελληνικός λαός, ενωμένος και δυνατός αντιμετώπισε την αυτοκρατορία και την συνέτριψε»

https://www.youtube.com/watch?v=wLwynDnpvwU

Δείτε εικόνα

Στο ίδιο μήκος κύματος και το site yeniakit.com

 

Tι αναφέρει η τουρκική έκδοση του Sputnik:

Στο στόχαστρο της «Sözcü» ο Τσίπρας: «Σκανδαλώδης δήλωση από τα Ψαρά»

Οι… αντιδράσεις των τουρκικών ΜΜΕ για τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα από τα Ψαρά ήταν άμεσες.

Η ηλεκτρονική έκδοση της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας «Sözcü», ήταν η πρώτη που μετέδωσε την είδηση, κάνοντας λόγο για «σκανδαλώδη» δήλωση του Έλληνα Πρωθυπουργού.

Πρώτα από τον Πούτιν μετά από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τώρα… προκλητική ανακοίνωση από την Ελλάδα για την Τουρκία

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα: «Ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος τον τελευταίο καιρό κάνει συνεχώς δηλώσεις κατά της Τουρκίας, συνέχισε και σήμερα τις σκανδαλώδεις δηλώσεις, λίγες ημέρες αφού έγινε γνωστό ότι ζήτησε τη στήριξη του προέδρου της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, και των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (σ.σ. αναφέρεται στη στήριξη που ζήτησε ο Έλληνας Πρωθυπουργός για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών).

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR