Politics

O Πάγκαλος τα... χώνει στον Έλληνα ΥΕΘΑ: «Εθνικιστής και Νταής»

«Απελευθερώθηκαν τα πιο κτηνώδη ένστικτα των Τούρκων» σημείωσε ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος σχετικά με την υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

Πρόσθεσε επίσης ότι το ζήτημα έπρεπε «να λυθεί επί τόπου» υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι οι Τούρκοι σκέφτονται ότι κάτι μπορούν να κερδίσουν από αυτό.

Ο Παγκαλος τόνισε ότι «ο Ερντογάν νομίζει ότι θα ηγεμονεύσει στην περιοχή»…Ο Πρώην υπουργός έκανε λόγο για «διπλή γλώσσα στο επίπεδο της κυβέρνησης», ενώ χαρακτήρισε τον υπουργό Εθνικής Αμυνας Πάνο Καμμένο «εθνικιστή και νταή»

Μάλιστα μας είπε κομπάζοντας οτι 11 χρόνια στο ΥΠΕΞ έκανε και μυστική διπλωματία γιατί όπως είπε η διπλωματία δεν γίνεται με φανφάρες και διαρροές!

Ξέχασε όμως να μας πει οτι αυτή η Μυστική Διπλωματία μας οδήγησε στο πάρουμε την Σημαία απο τα Ίμια και να γκριζάρει η Περιοχή ,όταν η Ελλάδα ήταν Πανίσχυρη !

Επίσης ξέχασε να μας πει οτι επανέφεραν από την Αποστρατεία Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ που δεν είχαν καμιά διάθεση να πολεμήσουν για τα Σύμβολα του Έθνους…Υπακούοντας στις Εντολές των Υπουργών που τους επανέφεραν!

Επίσης δεν μας είπε όταν φοβήθηκε μην καεί το εξοχικό του τι είπε για τις Ένοπλες Δυνάμεις

«Είναι στρατός οπερέτας,δεν πάει πουθενά, δεν πάει στους σεισμούς, δεν πάει στις πυρκαγιές, δεν πάει πουθενά που μπορεί να εκτεθεί» και συνέχισε: «Κάνει μόνο παρελάσεις και παρουσιάσεις όπλων στον υπουργό».

Ενώνω τις ευχές μου, τις προσευχές μου με τις δικές σας να μην μας δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσουμε το αξιόμαχό του» κατέληξε ο Θόδωρος Πάγκαλος.

(Κάποτε ο σύντροφος του στο ΠΑΣΟΚ και πρώην Υπουργός Καστανίδης τον είχε αποκαλέσει ο Ακίνητος Γίγας με την Σαλεμένη Λογική και μάλλον έχει δίκιο !!)

veteranos.gr

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR