World

Συγκλονιστικό βίντεο από την επίθεση ΔΥΟ τρομοκρατών στην είσοδο του κλαμπ από κάμερα ασφαλείας-Ο τουρκικός στρατός στο δρόμους

Παρουσιάζουμε ένα συγκλονιστικό βίντεο από την επίθεση των ισλαμιστών  τρομοκρατών , οι οποίοι οι αρχές εκτιμούν ότι ήταν δύο σε γνωστό μεγάλο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην περιοχή Ortakoy στην Κωνσταντινούπολη ακριβώς στις 01:30. Ο ένας ήταν ντυμένος Άης Βασίλης.

Οι ένοπλοι  σύμφωνα με τις αρχές ήταν άκρως εκπαιδευμένοι δολοφόνοι και άνοιξαν πυρ πάνω σε μια μεγάλη μάζα ανθρώπων, με σκοπό την πρόκληση εκατόμβης θυμάτων. Ήταν αδίστακτοι και είχαν «σταθερό χέρι» πυροβολώντας με τρομακτική ηρεμία τα ανυποψίαστα θύματα .

Ο απολογισμός των νεκρών εκτιμάται ότι θα αυξηθεί διότι υπάρχουν πολλοί οι οποίοι είναι σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο της πόλης.

Ο ένας τρομοκράτης που ήταν ντυμένος «Άης Βασίλης» έγινε αντιληπτός από τους θαμώνες , αλλά οι αρχές συμπέραναν ότι η επίθεση διεξήχθη από δύο εκπαιδευμένους ένοπλους τρομοκράτες.

Δεν πρόκειται για μια τυχαία τυφλή επίθεση σε ένα νυκτερινό κέντρο διασκέδασης στην καρδιά της Κων/πολης, αλλά για σχεδιαζόμενη μαζική επίθεση στην τουρκική κοινωνία με σκοπό την πρόκληση γενικής εξέγερσης.

Όλες  οι τουρκικές αρχές ασφαλείας είναι  «απογοητευμένες» με πεσμένο ηθικό λόγω της μαζικής ενεργοποίηση τους ειδικά για την χθεσινή ημέρα, με άσχημα και οδυνηρά όμως αποτελέσματα .

Ο Τούρκος πρόεδρος είναι σε απόγνωση όπως και η κυβέρνηση, αλλά το χειρότερο είναι ότι οι αστυνομικοί και οι δυνάμεις ασφαλείας, νιώθουν «ανήμποροι» να πράξουν το παραμικρό μπροστά σε αυτό το «σχέδιο» που  είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Υπενθυμίσουμε  το άρθρο μας με τίτλο  (Γενική κινητοποίηση της ΜΙΤ στην Τουρκία: Πράκτορες της CIA και MI6 ετοιμάζουν γενικό εσωτερικό εμφύλιο πόλεμο με ξεσηκωμό Κούρδων και Αλεβιτών!), με το οποίο τονίζαμε ότι «θα γίνουμε μάρτυρες σκληρών εικόνων και μεγάλης αναταραχής θα γίνουμε τις επόμενες ημέρες ίσως και ώρες στην Τουρκία καθώς υπάρχουν αναφορές ότι έχουν αφιχθεί πράκτορες της MI6 και της  CIA με κάθε μέσο στην στην χώρα..από το γειτονικό Ιράκ και την Συρία».

Κύρια αποστολή τους είναι να ξεσηκώσουν ολόκληρες γειτονιές  ανά πάσα στιγμή  σε όλες τις τουρκικές μεγαλουπόλεις και κωμοπόλεις , ωθώντας εκατομμύρια Αλεβίτες  και  Κούρδους , να ξεκινήσουν γενική εξέγερση κατά του Ερντογάν.

Σύμφωνα με έγκυρες  πληροφορίες η  τουρκική επικράτεια θα αποτελέσει τις επόμενες ώρες πεδίο αντάρτικου πόλεως από τη σκληροπυρηνική κουρδική οργάνωση των Σύρων Κούρδων (PYD), με το στρατιωτικό βραχίονα της, το YPG.

Το γεγονός αυτό ενισχύει η  σύλληψη 8 επίδοξων τρομοκρατών χθες στην  Κωνσταντινούπολη , οι οποίοι ετοιμάζονταν να αιματοκυλίσουν την πόλη και να μετατρέψουν την χθεσινή εορταστική νύκτα σε "νύκτα του Αγίου Βαρθολομαίου". 

Αυτό είναι το πραγματικό σχέδιο όλων των των δυνάμεων που δρουν παρασκηνιακά εντός τουρκικού εδάφους και δεν πρόκειται να σταματήσουν εάν δεν εκδιώξουν ολοκληρωτικά τον Τούρκο Σουλτάνο από την εξουσία.

Η χώρα μας οφείλει και είναι σε επιφυλακή από την κατάσταση στην γειτονική χώρα η οποία μπορεί να «διαχυθεί» με πολλούς τρόπους στο Αιγαίο για το αποπροσανατολισμό των Τούρκων πολιτών.

Έχουν γνώση όμως οι φύλακες στην πατρίδα μας και οι ένοπλες δυνάμεις και η αστυνομία παρακολουθούν την όλη κατάσταση με μεγάλη…πολύ μεγάλη προσοχή.

 

 

https://youtu.be/Jsv1nrAJfag?t=1

https://youtu.be/z_eD6QFj21c?t=1

https://youtu.be/d0tZtf3kfYA?t=1

 

Beşiktaş Ortaköy'de bir gece kulübünde silahlı saldırı gerçekleşti. Açılan ateşte yaralananlar olduğunu bildirilirken, olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi yönlendirildi. ( Onur Çoban - Anadolu Ajansı )

10_d

16_d

960x505-amberin-zaman-pkkyi-ovmek-icin-firsat-kolluyor-1483258440104

7_d

11_d

14_d

Beşiktaş Ortaköy'de bir gece kulübünde silahlı saldırı gerçekleşti. Açılan ateşte yaralananlar olduğunu bildirilirken, olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi yönlendirildi. ( Onur Çoban - Anadolu Ajansı )

8_d

12_d

15_d

27_d

 

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR