File

Mετακινήσεις αμερικανικών δορυφόρων πάνω από Συρία μετά τις αναφορές-σοκ στο Πεντάγωνο: Η τεχνολογική επανάσταση της Ρωσίας με χρήση αντιπλοϊκών πυραύλων κατά χερσαίων στόχων (βίντεο-εικόνες)

Αιφνιδιασμός αλλά και προβληματισμός επικρατεί στο Πεντάγωνο των ΗΠΑ σχετικά με την πρώτη επίδειξη δύναμης της Ρωσίας χτες. Ο προβληματισμός ήταν μεγάλος όπως αναφέρουν πηγές του Πενταγώνου καθώς για πρώτη φορά παγκοσμίως χρησιμοποιήθηκαν αντιπλοικοί πύραυλοι κατά χερσαίων στόχων όπως πρώτοι αποκαλύψαμε χτες. Το γεγονός αυτό-κάτι που είχαμε αναφέρει από το pentapostagma.gr  ότι θα συμβεί - αποτελεί επανάσταση στις στρατιωτικές επιχειρήσεις.

Όλοι αναρωτιούνται πλέον ποιος θα είναι ο επόμενος αιφνιδιασμός της Μόσχας καθώς φαίνεται ότι έχει επιφέρει μετατροπές σε πολλά πυραυλικά συστήματα της...

Αμερικανικοί δορυφόροι σκανάρουν ολόκληρη την περιοχή για να εντοπίσουν τα συγκεκριμένα συστήματα. Σύμφωνα και με την κεντρική εικόνα του άρθρου οι πρώτες εκτιμήσεις τους αναφέρουν πως βρίσκονται σε υπόγειες βάσεις στην Συρία στην περιοχή Banyias, 30 χλμ από τις ακτές.

Μαζικά και ολοκληρωτικά κτυπήματα από ρωσικούς πυραύλους στο Χαλέπι έχουν προκαλέσει εκατοντάδες θανάτους ισλαμιστών, χρησιμοποιώντας και συγκροτήματα παράκτιων πυραύλων "Bastion" που παρουσιάζονται σε βίντεο για πρώτη φορά .

Το ρωσικό υπουργείο άμυνας συνέχισε να δημοσιεύει υλικό σχετικά με τη χρήση των νέων οπλικών συστημάτων εναντίον των ισλαμιστών μαχητών στη Συρία.

Συγκεκριμένα, μιλάμε για την πρώτη εκτόξευση υπερηχητικών πυραύλων μέσου βεληνεκούς P-800 "Onyx" στη μάχη. Τα αποτελέσματα των πυραύλων ήταν αποκαρδιωτικά για τους τζιχαντιστές και ο τρόμος και ο απόλυτος πανικός έχει φωλιάσει μέσα τους για το άκρως δυσοίωνο μέλλον της παρουσίας τους στην Συρία  .

Δείτε την ανάλυση για το συγκεκριμένο σύστημα P-800 "Onyx" στο χτεσινό μας άρθρο με τίτλο (Κρεσέντο Ρωσίας: «Αναπτύξαμε S-300PMU-2 στη Συρία – Προστατεύουμε πλήρως τη Κύπρο» – Σοκ στη Βρετανία – Δηλώσεις Β.Πούτιν- Σ.Σοιγκού και για πρώτη φορά εκτοξεύσεις Bastion-P στο Χαλέπι- Bίντεο).

Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας για πρώτη φορά αποκάλυψε πως στη Συρία έχουν αναπτυχθεί και S-300PMU2 μαζί με Bastion, ενώ όπως τονίστηκε «η Κύπρος είναι απόλυτα προστατευμένη από S-300». Η αναφορά γίνεται φυσικά λόγω των βρετανικών βάσεων στο νησί και τις εξελίξεις στο Κυπριακό.

Πλέον η Μόσχα έχει δημιουργήσει μια πολυδιαστρωματική αεράμυνα με αλληλοεπικαλυπτόμενα συστήματα από S-400, S-300V4, S-300PMU2, Buk-M2, Pantsir.

Στα  βίντεο και τις φωτογραφίες παρουσιάζονται τα ρωσικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη, ενώ μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα της επίθεσης πυραύλων "Caliber" και "Onyx" στις  υποδομές  των παράνομων ένοπλων ομάδων του ISIS.

https://youtu.be/6S6UuH9OnDg

https://youtu.be/_nterISuMuo

https://youtu.be/6vcdEAK_U1o

https://youtu.be/Rd9r8sT7veI

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR