File

«Μυρίζει μπαρούτι» στην Ταρτούς: Αμερικανικά αεροσκάφη P-8A πετούν πάνω από την ρωσική αρμάδα, ενώ η παρουσία των πυραύλων «Bastion P» κάνει την ατμόσφαιρα εκρηκτική

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

 Σύμφωνα με ρωσικό ΜΜΕ , ο  συριακός στρατός έχει στην κατοχή του ένα από τα πιο θανατηφόρα και τρομερά  παράκτια αντιπυραυλικά συστήματα στον κόσμο. Μιλάμε για το ρωσικό πυραυλικό σύστημα  «Bastion P» με δραστικό βεληνεκές 300 χλμ.

 Το 2011, οι συριακές ένοπλες δυνάμεις προμηθεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα συνολικά 2 συγκροτήματα αυτού του συστήματος, το οποίο περιλαμβάνει εξοπλισμό συναγερμού, συντήρησης και διοίκησης, και 8 εκτοξευτές πυραύλων.

 Κάθε όχημα μάχης, είναι σε θέση να εκτοξεύσει 2 πυραύλους cruise με εμβέλεια έως και 300 km. Αυτό το υψηλής ακρίβειας πυραυλικό σύστημα  φέρει μια κεφαλή των 200 kg .

Το "Bastion P" παρέχει ένα είδος προστασίας έναντι των θαλάσσιων απειλών της  ρωσική ομάδας μάχης ,  η οποία κατέπλευσε στην συριακή ακτή . Αυτό θα επιτρέψει στα πλοία  και στο αεροπλανοφόρο να επικεντρωθούν  στην κύρια αποστολή τους που είναι οι ισλαμιστές τρομοκράτες.

bastion

Μόλις σήμερα ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων ανέφερε πριν λίγο ότι αμερικανικό αεροσκάφος  ανθυποβρυχιακού πολέμου τύπου  P-8A Poseidon  έκανε μια αναγνωριστική προσέγγιση στον τομέα της ανάπτυξης της ρωσικής  ναυτικής ομάδας του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού, η οποία περιλαμβάνει το αεροπλανοφόρο  «Ναύαρχος Kuznetsov» που ευρίσκεται  μεταξύ Κύπρου και Συρίας, σύμφωνα το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων «Interfax».

Σύμφωνα με τους Ρώσους , το αμερικανικό αεροσκάφος, με ουραίο αριθμό 168.858, που απογειώθηκε  από την αεροπορική βάση στη Σικελία, τώρα παρακολουθεί ενεργά τις δραστηριότητες του ρωσικού ναυτικού στολίσκου , κάνοντας μια κυκλικές   πτήσεις σε ύψος 6400 μέτρων . Περίπου 60-80 χιλιόμετρα από τις ακτές της Συρίας.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πηγή στο ρωσικό υπουργείο άμυνας , η ρωσική αρμάδα που βρίσκεται στη Μεσόγειο, είναι έτοιμη να χτυπήσει τους ισλαμιστές  μαχητές στα  προάστια του Χαλεπίου.

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR