File

EKTAKTO ! Εκτόξευση ρωσικών πυραύλων Cruise στην Συρία από τη Ανατολική Μεσόγειο (BINTEO)

Συνεχίζει το κρεσέντο των βομβαρδισμών της  η Ρωσία στην συριακή επικράτεια. Σειρά μετά τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς από αεροσκάφη TU-23M από βάσεις στο Ιράν, παίρνουν πολεμικά πλοία από την Ανατολική Μεσόγειο.

Το ρωσικό υπουργείο άμυνας ανάρτησε  στο Youtube  πλάνα από βίντεο εκτόξευσης πυραύλων Κρουζ "Caliber από την Μεσόγειο  στο Χαλέπι και άλλες περιοχές αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti.

Σήμερα  Παρασκευή, τα ρωσικά πολεμικά πλοία  "Zeleny Dol" και "Serpukhov" εκτέλεσαν  τρεις εκτοξεύσεις των πυραύλων cruise "Caliber" σε στόχους των τρομοκρατών στη Συρία στην ανατολική Μεσόγειο, αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου άμυνας από την Μόσχα.

λήψη

Ως άμεσο αποτέλεσμα ήταν να χτυπηθούν ένας  σταθμός διοίκησης , μια  βάση των τρομοκρατών κοντά στο χωριό Dar Taaza στη Συρία, ένα   εργοστάσιο για την παραγωγή  πυρομαχικών και μια μεγάλη αποθήκη όπλων στην επαρχία  του Χαλεπίου .

Οι τζιχαντιστές ευρίσκονται πραγματικά σε «πύρινο κλοιό» τόσο από την αεροπορική βάση στο  Ιράν, όσο και από την Μεσόγειο αλλά και από την συριακή πολεμική αεροπορία,  η οποία με πτήσεις των νέοπαραληφθέντων αεροσκαφών su-24 τους σφυροκοπά ανελέητα. Οι μέρες τους πλέον είναι μετρημένες.

https://youtu.be/0NF0njeYQKA

 

 

 

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR