National affairs

Έλληνες στρατιωτικοί ελεύθεροι σκοπευτές συμμετέχουν σε διαγωνισμό στο Καζακστάν

Προφανώς απόρροια της  διεθνούς αμυντικής συνεργασίας μεταξύ της Ελλάδος και διαφόρων χωρών ,  Έλληνες Sniper  λαμβάνουν μέρος  στον διεθνή διαγωνισμό που ξεκίνησε  στο Καζακστάν.

Η ελληνική παρθενική συμμετοχή δεν στέφθηκε με επιτυχία για αυτό θα απαιτηθεί  ειδική εκπαίδευση των Ελλήνων ελεύθερων σκοπευτών, αναφέρθηκε στο ρωσικό κέντρο τύπου του διαγωνισμού με την επωνυμία   "Στρατός 2016", σύμφωνα με τον ρωσικό τύπο.

«Έχουμε επικεντρώσει  στην εκπαίδευση  ζευγαριών ελεύθερων σκοπευτών  ενώ η πρώτη φάση του διαγωνισμού με τον τίτλο « γραμμή σκόπευσης» αποτελείται από μία μόνο άσκηση, για αυτό και είναι  απαραίτητο να περιληφθούν τα στοιχεία αυτά κατά την προετοιμασία των Ελλήνων ελεύθερων σκοπευτών  για να προετοιμαστούν καλύτερα για το διαγωνισμό του επόμενου έτους», αναφέρει  από το κέντρο Τύπου, ο  εκπρόσωπος της ελληνικής ομάδας ο οποίος είναι αξιωματικός του στρατού.

sniper_08

Η χώρα μας είναι το μόνο κράτος που συμμετέχει στους ρωσικούς διεθνείς αγώνες στρατού, και είναι χώρα μέλος του  ΝΑΤΟ.

Αναφέρθηκε  ότι στην πρώτη φάση του διαγωνισμού των ελεύθερων σκοπευτών, η ελληνική εθνική ομάδα, η Ζιμπάμπουε,  η Ινδία και η Αρμενία εξήλθαν του  ανταγωνισμού , λόγω χαμηλού  σκορ.

«Σήμερα, στο Καζακστάν έχει ξεκινήσει το δεύτερο στάδιο του διαγωνισμού και συμμετέχουν ζευγάρια ελεύθερων σκοπευτών από τη Λευκορωσία, τη Βενεζουέλα, το Ιράν, το Καζακστάν, το Κιργιστάν, την Κίνα, τη Μογγολία και την Ρωσία, τα οποία   θα διαγωνιστούν σε τέσσερις ασκήσεις: .. Σκοποβολή εναέριου στόχου  «Αναζήτηση και καταστροφή  στόχου , φλεγόμενος  στόχος , και βολή από λίαν  απομακρυσμένο σημείο επί του  στόχου.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται στην  40η στρατιωτική βάση (φρουρών του χωριού, Korday της περιοχής Τζαμπούλ) κατά την περίοδο από 2 - 9 Αυγούστου 2016.

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR