World

«Πολύ έξυπνος» ο Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας . Πρότεινε στην ΕΕ να «κλειδώσει» τα σύνορα στην Βόρεια Ελλάδα!!

Τελικά ο Ούγγρος πρωθυπουργός συμπεριφέρεται σε σχέση με την Πατρίδα μας με τρόπο άκομψο για να το θέσουμε «διπλωματικά» και πούμε τίποτε  άλλο.

Προτείνει την δημιουργία  καλά φυλασσόμενων  συνόρων  στην Βόρεια Ελλάδα με σκοπό την άρνηση της διέλευσης των μεταναστών στα υπόλοιπα Βαλκάνια,  και την χώρα του, την Ουγγαρία.

Δηλαδή η υπόλοιπη Ελλάδα , σύμφωνα με την « εξυπνάδα του» θα πρέπει αν αφεθεί στο έλεος του θεού, λες και το Αιγαίο δεν είναι το απώτερο σύνορο της ΕΕ στην Ανατολική Μεσόγειο.   

Ένα τέτοιο μέτρο, σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό της Ουγγαρίας, είναι απαραίτητο προκειμένου να ανακοπή η ροή των μεταναστών.

Ο Viktor Orban δήλωσε επίσης ότι η Βουλγαρία θα πρέπει να συμπεριληφθεί στην ζώνη Σένγκεν, αλλά και η ΠΓΔΜ θα πρέπει να βοηθηθεί  στην ανάπτυξη ενός  καλού αμυντικού συστήματος.

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να οικοδομήσει  ένα νέο σύνορο στη βόρεια Ελλάδα, για να ανακόψει  τη ροή των εκατοντάδων χιλιάδων μεταναστών που θέλουν να εισέλθουν στην  Ευρώπη», δήλωσε την Παρασκευή ο Ούγγρος πρωθυπουργός Viktor Orban, σύμφωνα με το ρωσικό, πρκατορείο ειδήσεων RIA Novosti.

Ο Ορμπάν σε συνέντευξή του στο κρατικό ραδιόφωνο, εκφράζει τις έντονες αμφιβολίες  του , σχετικά με το ότι η συμφωνία με την Τουρκία δεν θα είναι αρκετή για να περιοριστεί η ροή των μεταναστών με προορισμό την Ευρώπη.

Ο ίδιος έχει δώσει εντολή για την κατασκευή ενός φράκτη για την αποτροπή των μεταναστών στα νότια σύνορα με την Σερβία, την Σλοβενία ​​και την Κροατία.

Επιπλέον, στα μέσα Σεπτεμβρίου στην Ουγγαρία τέθηκε σε ισχύ η νέα νομοθεσία για την μετανάστευση που επισύρει βαριές  ποινές σε αυτούς που βοηθούν την παράνομη διέλευση μεταναστών στα  σύνορα αλλά  και την ευθύνη των ζημιών στο τείχος .

Σύμφωνα με τον οργανισμό Frontex  για τους πρώτους δέκα μήνες του τρέχοντος έτους, στην Ευρωπαϊκή Ένωση αφίχθηκαν περίπου 1,2 εκατομμύρια μετανάστες .

Σύμφωνα με  άρθρο από την ιστοσελίδα pentapostagma.gr, και τίτλο (Κυκλοφόρησε non paper το οποίο καλεί τις χώρες σαν την Ελλάδα να μετατραπούν σε στρατόπεδο χιλιάδων μεταναστών), οι διάφοροι «Ουρμπάν» θέλουν η Ελλάδα να μετατραπεί σε αποθήκη ψυχών.

Έχει πολλούς έξυπνους εκεί στην κεντρική Ευρώπη;

Follow Pentapostagma on Google news Google News

POPULAR