Αυξάνεται η ένταση σε Ινδία-Πακιστάν: Οι δορυφόροι έπιασαν μεταφορά αεροσκαφών-αεράμυνας στα σύνορα

Η ένταση μεταξύ Ισλαμαμπάντ και Νέου Δελχί όλο και αυξάνεται και τώρα έχουμε νέες εξελίξεις καθώς την Κυριακή 27 Απριλίου έγινε γνωστό πως το Πακιστάν ξεκίνησε να μεταφέρει στρατιωτικά αεροσκάφη στα νοτιοανατολικά σύνορά του, προετοιμάζοντας τις δυνάμεις του για μία πιθανή σύγκρουση με την Ινδία.

Η κίνηση αυτή, η οποία καταγράφηκε σε δορυφορικές εικόνες, αποτελεί την νεότερη ένδειξη κλιμάκωσης κατά την διάρκεια της εν εξελίξει έντασης ανάμεσα στην Ισλαμαμπάντ και στο Νέο Δελχί.

Σύμφωνα με την διάσημη ειδησεογραφική The Times of India, το Πακιστάν μετέφερε συγκεκριμένα άγνωστο αριθμό μαχητικών αεροσκαφών τύπου JF-17 Thunder και Mirage III από βόρειες αεροπορικές βάσεις του (όπως τις Peshawar και Kamra) σε κεντρικές και νότιες υποδομές (όπως την Karachi και την Quetta).

Περισσότερα βίντεο στο κανάλι μας στο YouTube: Pentapostagma TV

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News