Πουλάνε τσαμπουκά οι Σύριοι στους Ρώσους: Τζιχαντιστές σταμάτησαν ρωσικό κομβόι έξω από την Ταρτούς

Νέο επεισόδιο στην Συρία μεταξύ των δυνάμεων της νέας κυβέρνησης και του ρωσικού στρατού που προσπαθεί να εκκενώσει την χώρα. Μετά από αρκετές ημέρες φαινομενικής ηρεμίας και όσο οι Ρώσοι συνέχιζαν κανονικά την διαδικασία εκκένωσης των στρατιωτικών βάσεών τους στην Συρία, ένα νέο επεισόδιο εκτυλίχθηκε στην Ταρτούς.

Όπως προαναφέραμε, το νέο θερμό περιστατικό συνέβη όσο βρίσκεται σε εξέλιξη μία μεγάλη επιχείρηση εκκένωσης των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων από τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις τους στην συριακή επικράτεια.

Το νέο επεισόδιο γεννά πολλά ερωτηματικά, ωστόσο ίσως σχετίζεται με την αναποφασιστικότητα της νέας συριακής κυβέρνησης για το αν συμφέρει ή όχι την Δαμασκό η παραμονή ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων στην επικράτειά της.

Περισσότερα βίντεο στο κανάλι μας στο YouTube: Pentapostagma TV

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News