Με οχήματα και εξοπλισμό ενισχύονται οι εισβολείς στο Κουρσκ –Μάλλον πάνω από 10000 ήταν οι Ουκρανοί

Για τέταρτη ημέρα συνεχόμενα οι μάχες στην ρωσική περιφέρεια του Κουρσκ συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις με άγνωστο τρόπο συγκέντρωσαν περισσότερα τεθωρακισμένα οχήματα και αυτήν την στιγμή προσπαθούν να καταλάβουν το Κορένεβο. Παράλληλα, οι ρωσικές αρχές μπόρεσαν να εκκενώσουν ηλικιωμένους και μικρά παιδιά από χωριά που απειλούνταν από την ουκρανική επιχείρηση.

Η κατάσταση στην ρωσική συνοριακή περιφέρεια του Κουρσκ παραμένει ιδιαίτερα κρίσιμη για την Μόσχα. Οι ρωσικές και οι ουκρανικές δυνάμεις ανταλλάσσουν πυρά σε διάφορα σημεία του μετώπου. Ρώσοι ειδικοί προειδοποιούν τον κόσμο λέγοντας πως θα χρειαστούν αρκετές ημέρες μέχρι να αντιμετωπιστεί πλήρως η ουκρανική απειλή στην συγκεκριμένη περιοχή, μιας και ειπώθηκε πως περισσότεροι από 10.000 Ουκρανοί στρατιώτες πέρασαν τα ρωσο-ουκρανικά σύνορα.

Για να τους εξουδετερώσει όλους αυτούς, η Μόσχα πρέπει να μετακινήσει ταχύτατα ισχυρές ενισχύσεις στην περιφέρειά της, όπως και να αυξήσει το επίπεδο ασφάλειας στα σύνορα για να μην ξανά συμβεί κάτι παρόμοιο στο μέλλον.

Περισσότερα βίντεο στο Pentapostagma TV: https://www.youtube.com/channel/UCdsoNzPCkE9OpUTkOobHWUg

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News