Τ

ΤΡΟΦΙΜΑ

Ως τρόφιμο ορίζεται γενικά κάθε υλικό ή ουσία που άμεσα ή μετά από επεξεργασία χρησιμοποιείται για τη διατροφή του ανθρώπου. Στην τεχνική ορολογία συνήθως τα τρόφιμα διαχωρίζονται από τα ποτά (π.χ. "Κώδικας Τροφίμων και Ποτών"), αλλά συχνά χάριν συντομίας ως "τρόφιμα" νοούνται και τα ποτά.

Οικονομία 0

Απλησίαστα τα σοκολατένια αυγά ενόψει Πάσχα: Αυξήσεις ακόμα και 30% - Πού κυμαίνονται οι τιμές

Το υψηλό κόστος σχετίζεται και με την περιεκτικότητα της σοκολάτας σε κακάο, με τους επαγγελματίες του κλάδου να εφιστούν την προσοχή των καταναλωτών στις απομιμήσεις σοκολάτας
ΣΧΕΤΙΚΑ
Διατροφή 0

Σκουλήκια στο φαγητό μας: Η ΕΕ εγκρίνει την αμφιλεγόμενη πρωτεΐνη «Mealworm» - Σε ποια τρόφιμα μπορεί να βρίσκεται

Η ΕΕ εγκρίνει πρωτεΐνη από σκουλήκια σε τρόφιμα, προκαλώντας ανησυχίες για την ενημέρωση και αποδοχή των καταναλωτών
ΣΧΕΤΙΚΑ