Τ

ΤΡΟΦΙΜΑ

Ως τρόφιμο ορίζεται γενικά κάθε υλικό ή ουσία που άμεσα ή μετά από επεξεργασία χρησιμοποιείται για τη διατροφή του ανθρώπου. Στην τεχνική ορολογία συνήθως τα τρόφιμα διαχωρίζονται από τα ποτά (π.χ. "Κώδικας Τροφίμων και Ποτών"), αλλά συχνά χάριν συντομίας ως "τρόφιμα" νοούνται και τα ποτά.

Υγεία 0

Προσοχή! Κίνδυνος δηλητηρίασης στην κουζίνα με το κατεψυγμένο κρέας - Τι να κάνουμε για να το αποφύγουμε

Η βακτηριακή υπερανάπτυξη στο κρέας μπορεί να προκαλέσει τροφική δηλητηρίαση
ΣΧΕΤΙΚΑ
Διατροφή 0

Aυτά είναι τα 8 τρόφιμα που θωρακίζουν την υγεία της καρδιάς

Δείτε τα τρόφιμα που μπορούν να σας προστατέψουν
ΣΧΕΤΙΚΑ