Τ

ΤΡΟΦΙΜΑ

Ως τρόφιμο ορίζεται γενικά κάθε υλικό ή ουσία που άμεσα ή μετά από επεξεργασία χρησιμοποιείται για τη διατροφή του ανθρώπου. Στην τεχνική ορολογία συνήθως τα τρόφιμα διαχωρίζονται από τα ποτά (π.χ. "Κώδικας Τροφίμων και Ποτών"), αλλά συχνά χάριν συντομίας ως "τρόφιμα" νοούνται και τα ποτά.

Κοινωνία 0

Αισχροκέρδεια! Τα μήλα φεύγουν από το χωράφι στα 0,70 ευρώ και καταλήγουν στον καταναλωτή στο 1,70 ευρώ

Ο Σύνδεσμος Εμπόρων Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών επισημαίνει πως τα πολλαπλά κόστη δεν είναι δυνατόν να απαλειφθούν ακόμα και αν όλη την πορεία την αναλάβει ένας συνεταιρισμός
ΣΧΕΤΙΚΑ
Διατροφή 0

Ο λόγος που τα τυριά είναι κίτρινα ενώ το γάλα είναι άσπρο

Τα κίτρινα και πορτοκαλί τυριά που πωλούνται σήμερα είναι προϊόν μιας παράδοσης που ξεκίνησε τον 17ο αιώνα
ΣΧΕΤΙΚΑ