Τ

ΤΡΟΦΙΜΑ

Ως τρόφιμο ορίζεται γενικά κάθε υλικό ή ουσία που άμεσα ή μετά από επεξεργασία χρησιμοποιείται για τη διατροφή του ανθρώπου. Στην τεχνική ορολογία συνήθως τα τρόφιμα διαχωρίζονται από τα ποτά (π.χ. "Κώδικας Τροφίμων και Ποτών"), αλλά συχνά χάριν συντομίας ως "τρόφιμα" νοούνται και τα ποτά.

Διατροφή 0

Σκουλήκια στο φαγητό μας: Η ΕΕ εγκρίνει την αμφιλεγόμενη πρωτεΐνη «Mealworm» - Σε ποια τρόφιμα μπορεί να βρίσκεται

Η ΕΕ εγκρίνει πρωτεΐνη από σκουλήκια σε τρόφιμα, προκαλώντας ανησυχίες για την ενημέρωση και αποδοχή των καταναλωτών
ΣΧΕΤΙΚΑ
Οικονομία 0

Ξεκίνησε η μάχη του... οβελία: Στα ύψη οι τιμές των αμνοεριφίων ενόψει του Πάσχα - Ξεμένει η αγορά

Η εγχώρια παραγωγή καλύπτει περίπου το 50% της ζήτησης
ΣΧΕΤΙΚΑ