Πολιτική

Μητσοτάκης για την 25η Μαρτίου: «Γιορτάζουμε το ανέφικτο που έγινε πραγματικότητα»

Το πόσο σημαντική είναι η 25η Μαρτίου για την Ελλάδα υπογράμμισε στο μήνυμά του μετά από το πέρας της παρέλασης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

«Γιορτάζουμε τη ληξιαρχική πράξη γέννησης του ελληνικού κράτους. Αυτό που σε πολλούς φάνταζε ανέφικτο έγινε πραγματικότητα εννιά χρόνια μετά» σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Ο ίδιος στη συνέχεια σημείωσε ότι αξίζει να αναλογιστούμε τι πέτυχε η Ελλάδα στα 204 από την ελληνική επανάσταση.

Ο πρωθυπουργός ακόμη τόνισε ότι είναι δύσκολοι οι καιροί και ότι προϋπόθεση για την πρόοδο είναι η αυτογνωσία και η αναζήτηση της αλήθειας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ακόμη πόσο σημαντικό είναι να χτίζουμε σταθερές συμμαχίες και η Ελλάδα να είναι παράγοντας σταθερότητας σε μια ταραγμένη περιοχή» και ευχήθηκε χρόνια πολλά στις Ελληνίδες και τους Έλληνες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ