Πολιτική

Μαρινάκης: "Καμία αλλαγή στρατηγικής στην αμυντική θωράκιση της χώρας"

«Δεν έχει υπάρξει απολύτως καμία αλλαγή στρατηγικής σε σχέση με την κατανομή δυνάμεων και την αμυντική θωράκιση της χώρας» τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης σε δήλωσή του, στην οποία κάνει λόγο για διακίνηση ψευδών ειδήσεων για τα εθνικά θέματα.

«Την ημέρα που καθελκύεται η πρώτη φρεγάτα Belharra, που μαζί με την απόκτηση των μαχητικών Rafale και την αναβάθμιση των F-16 σηματοδοτούν τη σημαντική ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων και συμβάλλουν στην αμυντική θωράκιση της χώρας μας, είναι αδιανόητο να διακινούνται fake news για εθνικά θέματα» αναφέρει ο κ. Μαρινάκης.

Επισημαίνει ακόμη πως «η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια είναι ισχυρότερη διπλωματικά, γεωστρατηγικά και αμυντικά και σε αυτή την κατεύθυνση παραμένουμε προσηλωμένοι».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

taurus
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Σεισμό» έφερε η εκλογή Μερτς! Ο Χριστιανοδημοκράτης θέλει να στείλει υπερ-πυραύλους Taurus εμβέλειας 500χλμ στην Ουκρανία - Το τελεσίγραφο που έστειλε στον Πούτιν

Ο πύραυλος Taurus θα μπορούσε να κλιμακώσει την σύρραξη εάν κατέληγε στα χέρια της Ουκρανίας
Ελληνοτουρκικά 0

Γιατί οι Γάλλοι “καρφώνουν” τους Γερμανούς σχετικά με την προμήθεια των τουρκικών υποβρυχίων Type-214 και τι είδους πυραύλους METEOR θα πάρει η Άγκυρα

Απόφαση σταθμός της γαλλικής Διεύθυνσης Εξοπλισμών αλλάζει τα δεδομένα για την Άγκυρα και τα σχέδια της